Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

ΑΤΛΑΣ - ΟΜΗΡΟΣ 1-1


Ποδόσφαιρο Α' κατηγορία Χίου 22η αγωνιστική.
Στο γήπεδο των Θυμιανών στις καθυστερήσεις του αγώνα κατάφερε ο ΟΜΗΡΟΣ να αποσπάσει το 1-1 από έναν ψυχωμένο  ΑΤΛΑ, κόρνερ από αριστερά ο Γιοβανάκης, ξερό σουτ ο Ψαρούδης από κοντά και ισοφάριση.
Το 1-0 έγινε στα μέσα του β΄ημιχρόνου όταν σε αντεπίθεση των γηπεδούχων και από λάθος αμυντικού μας έγινε μια φάση διαρκείας στα "καρέ" της ομάδας. Σκόρερ ο Νέλα  αφού το δυνατό του σουτ από αριστερά δεν κατάφερε να το εξουδετερώσει ο Ψαρρρός.
Ο αγώνας έγινε με δυνατό άνεμο που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των παικτών. Στα μισά του Α΄ημιχρόνου ο Γιακούμας τραυματίστηκε σε σύγκρουσή του με τον τερματοφύλακα μας,  μετά από λίγο έγινε αναγκαστική αλλαγή. Στις αρχές του β΄ ημιχρόνου σε  ανατροπή του Ψαρούδη ο διαιτητής Σπυριάδης μας αρνήθηκε ένα καταφανέστατο πέναλτι . Ο ΟΜΗΡΟΣ  είχε δυο δοκάρια, ένα με Πελαντή στο 65΄και ένα με Μαυρογιάννη στο 90+. Στο 80΄αποβλήθηκε  ο Σελάλα με 2η  κίτρινη/κόκκινη. Μετά το 1-0 την στιγμή που όλος ο ΟΜΗΡΟΣ ήταν μπροστά για την ισοφάριση ο Ψαρρός εξουδετέρωσε ένα "τετ α τετ" όταν σε ξαφνική αντεπίθεση επιθετικός των γηπεδούχων μπήκε μόνος του στην μεγάλη μας  περιοχή. 
Με την ισοπαλία μας αυτή διατηρηθήκαμε μεν στην 4η θέση αλλά απομακρυνθήκαμε από τους προπορευόμενους ΚΑΝΑΡΗ,ΑΤΡΟΜΗΤΟ και ΔΑΦΝΗ που κατάφεραν να μην χάσουν βαθμούς αυτή την αγωνιστική.
ΟΜΗΡΟΣ
Ψαρρός, Αγορής, Γιοβανάκης, Κοκοκύρης Ι., Γεροντιδάκης, Σωτηράκης, Μουλάκης, Καρβέλλας ( 70΄Μαυρογιάννης), Ψαρούδης, Πελαντής και Ζαννίκος. Ακόμα στην διάθεση του προπονητή Α.Πυκνή οι: Kωττατής, Μπανιάς, Κρουσουλούδης Δ., και Αγγελίδης.
ΚΠΣ


1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κυριε Κώστα ο Γιακουμας μόνος του χτύπησε,δεν υπήρχε καμια επαφή με τον Ψαρρό.
Ενας Νεχωρούσης

Δημοσίευση σχολίου