Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΚΑΝΑΡΗΣ/ΟΜΗΡΟΣ - ΠΑΧ 1-3

Φωτο π.Γιώργη Κωνσταντίνου.


ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ 2012-2013 Η ΠΆΙΔΙΚΗ  ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΑΧ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΝΑΡΗ /ΟΜΗΡΟΥ ΜΕ 3-1! ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ "ΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΑΣ" ( ΕΠΣΧ) ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑ.

Μπροστά σε πλήθος κόσμου ο αγώνας που έγινε ήταν καλός με την ΠΑΧ λόγω ποδοσφαιρικού επιπέδου να έχει κατοχή και φάσεις.
Το 0-1 έγινε σχετικά γρήγορα μόλις στο 10΄από τον Μπαστιάνο με δυνατό σουτ.
Το 1-1 έγινε στο 25'   όταν  Κουφογιάννης  έδωσε την μπάλα πολύ ωραία δεξιά στον Κοκοκύρη και αυτός με την σειρά του την αξιοποίησε ιδανικά , κάτω από πίεση δύο αμυντικών, χαρίζοντάς μας ένα υπέροχο σε εκτέλεση γκολ, σίγουρα το καλλίτερο του αγώνα.
Το 1-2 στο 1΄λεπτό του β΄ημιχρόνου όταν σε μια σύγχυση στην περιοχή μας κάποιο πόδι έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα μας. Το 1-3 έγινε από εκτέλεση φάουλ αφού η μπάλα ξεγέλασε τον Κρουσουλούδη, κτύπησε πρώτα στο αριστερό κάθετο δοκάρι και μετά στα δίχτυα. 

Η μικτή παιδική ομάδα  ΚΑΝΑΡΗ/ΟΜΗΡΟΥ με το κύπελλο του "φιναλιστ" και τα μετάλλια στο στήθος μαζί με τις σημαίες των ομάδων τους.  Ο αθλητισμός ενώνει!


Με την ομάδα μας αγωνίστηκαν και πέτυχαν να την φέρουν στον τελικό οι; Κρουσουλούδης Στ., Κουφούδης Ισ., Εκατομμάτης Ν., Μεταξής Στ., Κουφούδης Αγ., Κουνής Δ., Τζούμας Γ., Στεφανίδης Γ., Κουφογιάννης Ισ., Πιτσόλης Γ., Κοκοκύρης Δ., Πλείανθος Στ., Γεωργίτσης Περ., Κούτης Β., Ζαννίκος Στ., Βούκουνας Στ., Κρουσουλούδης Δ. και Γιαλούσης Δ.

Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά!!!

Βεγγαλικά στην κερκίδα μετά την ισοφάριση του ΚΑΝΑΡΗ/ΟΜΉΡΟΥ 
Μαζί στο γήπεδο, μαζί στην κερκίδα!
H πρωταθλήτρια ομάδα της ΠΑΧ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου