Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΜΗΡΟΣ 1-1


Δεν καταφέραμε να μπούμε με το δεξί στον πρώτο μας αγώνα για το φετινό πρωτάθλημα αφού μπήκαμε στο παιχνίδι με τον αέρα του "φαβορί" και αφήσαμε  τον Ατρόμητο να πάρει την ισοπαλία στο γήπεδό του, με το σπαθί του φυσικά. Η ομάδα μας όμως μπορούσε περισσότερα.

Πολλοί χωριανοί στην κερκίδα του Ατρομήτου στον Άγιο Γεώργιο Συκούση συγκεντρώθηκαν για να ενισχύσουν την ομάδα μας.
Στο Α΄ημίχρονο με τον αέρα βοηθό  είχαμε την πρωτοβουλία αλλά ο αντίπαλος έχασε καλές ευκαιρίες σε αντεπιθέσεις μια και ο τερματοφύλακας μας βρέθηκε σε καλή ημέρα. Το γκολ το πετύχαμε στο τέλος του ημιχρόνου με ψηλοκρεμαστή μπαλιά του Ρέ. Στο β΄ ημίχρονο σχεδόν από τα αποδυτήρια δεχτήκαμε την ισοφάριση με ωραίο γκολ του Σούκα Σ. Από εκεί κει πέρα παίχτηκε καλλίτερο ποδόσφαιρο με την μπάλα πάνω κάτω με αρκετές καλές φάσεις να εναλλάσσονται και στις 2 εστίες. Η ομάδα μας κυνήγησε την νίκη περισσότερο ενώ φάνηκε από τις σκόπιμες καθηστερήσεις των αντιπάλων ότι αυτοί ήταν ευχαριστημένοι με την διαγραφόμενη ισοπαλία. Στα τελευταία λεπτά της συνάντησης σε μια διακοπή του αγώνα έπεσαν πολλές μπάλες στο γήπεδο και  ο αρχηγός Ψαρούδης έχασε την ψυχραιμία του   , δέχτηκε την δεύτερη κίτρινη - κόκκινη και αποβλήθηκε.
ΟΜΗΡΟΣ:
Νησιώτης, Τομάζος ( 87' Λαγκώνας), Γιαζιτζόγλου, Κουτσούρας, Παπαλάνης, Αγορής, Γαλάτουλας, Αναστασάκης ( 65' Ζαχαρίου),Πελαντής, Ψαρούδης και Ρές.
Την 18άδα συμπλήρωσαν οι  Έξαρχος, Γεροντιδάκης, Κοκκώδης, Κοκοκύρης Δ. και Μαυρογιάννης.
Στην κερκίδα τραυματίες οι: Μουλάκης , Σωτηράκης και Αμπαζής.
ΚΠΣ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου