Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Στη Β' Φάση του Κυπέλλου ο Όμηρος (Pics & Vid)

 Στην επόμενη φάση του κυπέλλου Χίου προκρίθηκε η ομάδα μας μετά τη νίκη της με 4-0 επί του αξιόμαχου Κοφινά στην Καλλιμασιά.
Ο Όμηρος παρουσίασε δύο πρόσωπα, αφού η ομάδα μας μετά το νωθρό ξεκίνημα του πρώτου μέρους, μεταμορφώθηκε στην επανάληψη και πήρε τελικά μία άνετη πρόκριση.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη και τελευταία τους ευκαιρία στο ματς στα πρώτα λεπτά του αγώνα, με τον Ρε να απειλεί με γυριστό σουτ στο 24ο λεπτό, το οποίο εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας του Κοφινά. Την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Σωτηράκη στο 29'.
Στην επανάληψη η ομάδα του Μ.Χατζηδάκη μπήκε καλύτερα και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για γκολ, εκτός τα τέσσερα που σημείωσε. Το 1-0 ήρθε στο 60' με σουτ του Ρε από κοντά, μετά από ασταθής απόκρουση του τερματοφύλακα του Κοφινά. Στο 75' ο Γιαζιτζόγλου βρήκε με βαθιά μπαλιά τον Ρε που έβγαλε στο πέναλτι για τον Ψαρούδη, ο οποίος με ωραίο σουτ έκανε το 2-0. Ο ίδιος παίκτης με μονοκόματο σουτ έκανε το 3-0 στο 77', μετά από εξαιρετική πάσα του Ρε. Ο τελευταίος έγραψε το τελικό 4-0 με ανάποδη κεφαλιά μετά από γέμισμα του Γαλάτουλα στο 85'.


Όμηρος: Νησιώτης, Τομάζος, Γιαζιτζόγλου, Σωτηράκης (Γεροντιδάκης), Κούτσουρας, Γαλάτουλας, Αγορής, Ψαρούδης, Ρες, Παπαλάνης {Μουλάκης (Κοκκώδης)}, Πελαντής

Φωτογραφίες ΕΔΩ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου