Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

ΕΝΩΣΗ - ΟΜΗΡΟΣ 0-4

Η δεύτερη νίκη για την ομάδα μας στο γήπεδο της "ΣΕΝΤΑ" σήμερα δεν ήρθε τόσο εύκολα όσο δείχνει το αποτέλεσμα. Στο Α΄ημίχρονο ( με τον άνεμο βοηθό) η γηπεδούχος είχε την υπεροχή , είχε 2 δοκάρια και τουλάχιστον 4-5 πολύ επικίνδυνα τελειώματα που έκαναν τους φίλους μας να καρδιοκτυπήσουν. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο σοβαροί, δεν αφήσαμε ( εκτός μιας περίπτωσης) τους αντιπάλους να μας απειλήσουν , ούτε καν να περάσουν το κέντρο του γηπέδου. Είχαμε καθολική υπεροχή με πάρα πολλές φάσεις για γκολ. Η επιβράβευση ήρθε με "πέναλτυ" που εκτέλεσε εύστοχα ο Πελαντής στο 62΄ 0-1!. Στο 75' ο Ρες κάνει από κοντά το 0-2 , το 0-3 στο 88΄πάλι του Πελαντή και το 0-4στο 90΄ του Κοκκώδη  ήρθαν μετά από υποδειγματικές εναλλαγές της μπάλας των παικτών μας.
ΟΜΗΡΟΣ
Εξαρχος, Σωτηράκης (75΄Μαυρογιάννης), Κούτσουρας( 45΄Ζαχαρίου), Τομάζος, Παπαλάνης, Αγορής, Γαλάτουλας, Αναστασάκης(45΄Κοκκώδης), Πελαντής, Ψαρούδης και Ρες. Την 18άδα συμπλήρωσαν οι : Νησιώτης, Αμπαζής, Κοκοκύρης Δ. και Γεροντιδάκης.
                      Με την σημερινή μας νίκη ανεβήκαμε στην β΄θέση της βαθμολογίας με 7 βαθμούς σε 3 αγώνες, πίσω από τον Κανάρη που έχει 9 βαθμούς σε 3 αγώνες επίσης, προσωρινά βέβαια μέχρι να συμπληρωθούν οι αγωνιστικές.- Αύριο 12/10 συμπληρώνεται η 3η αγωνιστική και την Τετάρτη 15/10 η.....δεύτερη.
ΚΠΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου