Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

ΟΜΗΡΟΣ - ΕΝΩΣΗ 0-0

  Για μια ακόμα φορά η ομάδα μας αν και έπαιξε καλλίτερα δεν γεύτηκε την χαρά της νίκης  παρά την κατοχή, τις φάσεις τις ευκαιρίες και τα δοκάρια που είχε στον σημερινό αγώνα.
Το  "www.chiosports.gr" γράφει;
"Χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση μεταξύ του Ομήρου και της Ένωσης στο γήπεδο της Καλλιμασιάς, στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής της Α΄ κατηγορίας.Τρίτη ισοπαλία στο πρωτάθλημα για τον Όμηρο, που έφτασε τους 18 βαθμούς και παραμένει  χωρίς νίκη για 5ο συνεχόμενο ματς. Τρίτη ισοπαλία επίσης και για την Ένωση, που πήρε βαθμό, μετά από 5 ήττες και έφτασε τους 6.Κακό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, με τον Όμηρο να έχει την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα, αλλά να μην μπορεί να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Στο πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 30΄ σε κεφαλιά του Κούτσουρα Α., μετά από σέντρα του Κούτικα, ενώ απείλησε δύο φορές με τον Κούτσουρα Δ. (35΄, 43΄) που δεν έκανε όμως καλό τελείωμα.Στην επανάληψη ο Κρουσουλούδης πέρασε στον αγώνα τον Ψαρούδη, που είχε 3 κλασσικές στιγμές για γκολ, αρχικά στο 55΄ όταν βγήκε τετ α τετ σε αντεπίθεση, σούταρε αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο, στο 66΄ σουτ από πλάγια δεξιά στο κάθετο δοκάρι και στο 76΄, σουτ στην κίνηση μετά από κάθετη του Γεροντιδάκη, έφυγε άουτ. Στο 82΄ κεφαλιά του Κούτσουρα Α., μετά από φάουλ του Σωτηράκη έφυγε μόλις άουτ, δίπλα από το κάθετο. Η Ένωση είχε ένα απευθείας κόρνερ του Κυδωνάκη Γ. στο 50΄, που έδιωξε και πάλι σε κόρνερ ο Συρρής Τ."
ΟΜΗΡΟΣ
Συρρής Αν., Γεροντιδάκης Κ.,Σωτηράκης Ισ., Κούτσουρας Αγγ., Κούτικας Ι., Βαϊνάς Γ., Μπουγιούκας Ανδ., Μακρίδης Οδ., Κούτσουρας Δ., Βάβουζας Απ., Κουφογιάννης Ισ.(46΄ Ψαρούδης Ι.) 
Στην 18άδα ακόμα οι: Σιέττος Ν, Τσιριγώτης Μ, Τζούμας Γ., Μπολάνο Χρ., Συρρής Στ. και Μαυρογιάννης Θ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου