Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΙΔΩΝ ΟΜΗΡΟΣ - ΝΗΡΕΑΣ 41 - 45

 -.  ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΜΠΟΧΩΡΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 17:30 ΤΗΣ 24-02-2016  ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ  ( ΗΛΙΚΙΕΣ ΕΩΣ 2002 ), Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕ ΤΟΝ ΝΗΡΕΑ ΚΑΡΔΑΜΥΛΩΝ , ΟΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ  ΗΤΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ  ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ 41 -  45.


         -. ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΟΙ ΕΞΙ (06) ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ   ( ΤΡΕΙΣ ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ ) ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΚΟΡ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΝΗΡΕΑ ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ 13 - 16 ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΩΝ.
         -. ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΑΙΞΑΝΕ ΚΑΛΗ ΑΜΥΝΑ , ΕΥΣΤΟΧΗΣΑΝΕ ΣΤΑ ΚΑΛΑΘΙΑ  ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΠΟΝΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΑΙΚΤΩΝ , ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΝΗΡΕΑ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΙ  ΚΑΙ  ΝΑ ΙΣΟΦΑΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ-
ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΣΚΟΡ 38 - 38 ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ .
      -. ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΗΡΕΑ ΚΑΡΔΑΜΥΛΩΝ .
      -.  ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΞΙΟΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ  ΠΕΝΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΥΠΟ ΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ ΤΣΟΥΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ  ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΑ ΤΟΝ ΠΑΜΠΑΙΔΑ ΣΥΡΙΩΔΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΤΥΧΕ    - 11 -ΕΝΤΕΚΑ ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΕ ΤΡΙΑ ΕΥΣΤΟΧΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ .

-. ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 07 - 06,  06 - 10,  16 -  08, 08 - 19
ΟΜΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑΣ ( ΤΣΟΥΡΗΣ ) ,
ΜΕΣΤΟΥΣΗΣ ΚΩΣΤΑΣ 02,   ΣΥΡΙΩΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ  11,
ΣΤΑΥΡΙΝΟΥΔΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ,   ΤΣΟΥΚΑΡΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ  07,

 ΠΟΥΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 02 , ΣΤΡΟΥΜΠΑΚΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ 19 .

ικ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου