Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΒΑΟΛ - ΟΜΗΡΟΣ/ΝΟΘ 67-46

                   -. ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ  29-10-2016 ΚΑΙ ΩΡΑ 19:30 ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΛΕΙΒΑΔΕΙΩΝ  ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η  1η   ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  ΣΤΟ  ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΜΕ ΗΛΙΚΙΕΣ ΕΩΣ 2003 ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥ ΟΜΑΔΑΣ  ΤΟΥ ΒΑΟΛ  ΟΠΟΥ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗΝ  ΦΙΛΟΥΞΕΝΟΥΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΣ ΟΜΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ  Ν.Ο.ΘΥΜΙΑΝΩΝ  ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΟΙΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΝΙΚΗΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΒΑΟΛ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ  67 - 46.

                 -. ΕΤΣΙ , ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ  ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΗΤΑΝ 07 ΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΘΥΜΙΑΝΩΝ ΚΑΙ 06 ΕΞΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ , ΟΠΟΥ ΓΙΑ 1η ΦΟΡΑ ΥΠΗΡΞΕ Η ΕΝΩΣΗ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ.

                  -. ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ , ΟΠΟΥ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ ΥΠΟ ΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΕΣΚΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΗΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥ ΟΜΑΔΑΣ ,
ΠΑΙΞΑΝΕ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ , ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΝΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΛΑΘΙΑ Η ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΣΤΟΧΗΣΕΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ΚΑΙ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΡΗΜΠΑΟΥΝΤ ή ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΛΑΘΟΣ ΠΑΣΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΛΑΜΠΡΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

                 -. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ  ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝΕ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΛΕΙΒΑΔΕΙΩΝ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ( ΟΜΗΡΟΣ/ΝΟΘ )  ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΡΚΕΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ  ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ.

     ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : ΛΟΥΚΑΡΑΚΗΣ - ΚΟΥΔΟΥΜΝΑΚΗ

     ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ :  20 - 08,  18 - 12,  13 - 12 ,  16 - 14

    ΟΜΗΡΟΣ/ΝΟΘ  ( ΕΣΚΙΔΗΣ - ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ  )      ΚΟΝΤΟΥ ΜΑΡΚΕΛΛΑ  ( ΝΟΘ ) 02,
                               ΜΑΜΑΚΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ( ΟΜΗΡΟΣ ) , ΔΑΝΔΟΥΛΑ  ΜΑΡΙΑ( ΝΟΘ ) 08,
                      ΘΕΡΙΟΔΑΚΗ ΛΕΜΟΝΙΑ  (ΟΜΗΡΟΣ)  02,  ΓΙΑΚΟΥΜΗ ΙΩΑΝΝΑ ( ΟΜΗΡΟΣ  ) ,
                   ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ  ( ΝΟΘ )  04,  ΒΛΑΧΑΚΗ  ΕΥΑ -ΜΑΡΙΑ ( ΝΟΘ ) 02,
              ΜΠΑΚΛΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ( ΝΟΘ ) 10, ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟ ( ΝΟΘ ) ,
      ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ  ( ΟΜΗΡΟΣ ) 10,  ΡΑΚΙΤΖΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ  ( ΟΜΗΡΟΣ ),
          ΚΟΜΝΗΝΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ  ( ΝΟΘ ),  ΚΟΝΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ( ΝΟΘ )

ΙΚ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου