Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

MΠΑΣΚΕΤ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΟΜΗΡΟΣ - ΑΙΓΕΑΣ 102 - 17-. ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ  ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΧΙΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 09-11-2016 ΚΑΙ ΩΡΑ 17:30 Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ  ( ΗΛΙΚΙΕΣ ΕΩΣ 2001 )  ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΣ ΑΙΓΕΑΣ - ΑΣ. ΟΜΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑΣ  ΜΕ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕ ΣΚΟΡ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ 102 - 17.

           -.  Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΥ ΟΜΑΔΑΣ , ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΚΟΡ 25 -02 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΤΡΙΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΚΟΡ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΦΙΛΟΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΩΝ ΜΑΣ  ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΘΟΥΝ  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝΕ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ  ΤΑ ΡΗΜΠΑΟΥΝΤ , ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ  ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΦΘΑΝΟΝΤΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΣΚΟΡ ΣΤΟ 102 - 17 ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ Α.Σ.  ΑΙΓΕΑ.

         -.  ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΔΕΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟ  ΓΡΗΓΟΡΟ ΡΥΘΜΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ , ΟΠΟΥ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΙΞΑΝΕ ΩΡΑΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΥΠΟ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΩΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΥΠΟΠΕΣΑΝ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΛΑΘΗ.
                       
               ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : ΛΟΥΚΑΡΑΚΗΣ  ΜΑΣΣΑΣ


            -. ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ:  25 -  02,  28 - 05,  25 - 05,   23 - 05           ΟΜΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑΣ ( ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ -  ΣΠΑΝΟΛΙΟΥ)
            ΜΑΜΑΚΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ 04,  ΘΕΡΙΟΥΔΑΚΗ ΛΕΜΟΝΙΑ  04,        
            ΠΑΓΟΥΔΗ ΜΑΡΙΕΛΑ ,  ΠΥΚΝΗ. ΣΟΦΙΑ,  ΒΑΒΥΛΟΥΣΑΚΗ. ΧΑΡΟΥΛΑ,
            ΚΟΙΛΙΑΡΗ ΜΑΡΚΕΛΛΑ , ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ  03,  
            ΚΟΝΤΟΥΔΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ,  ΡΑΚΙΝΤΖΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ,  

            ΜΙΧΑΛΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ 06

ΙΚ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου