Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016

ΟΜΗΡΟΣ - ΘΥΕΛΛΑ/ΔΑΦΝΗ 4-0 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ

       Άλλη μια νίκη , η τρίτη κατά σειρά , για τους παίδες του ΟΜΗΡΟΥ σήμερα, η νίκη αυτή έφερε την ομάδα μας στην τετράδα που οδηγεί στα μπαράζ.
Τα παιδιά μας για άλλη μια φορά έπαιξαν πολύ καλά κυνηγώντας το γκολ και την διάκριση μέχρι και το τελευταίο λεπτό του αγώνα. 
Τα γκολ: 
1-0 στο 25΄  όταν ο Θλιβίτης έβγαλε βαθιά μπαλιά στην άμυνα των αντιπάλων, κέρδισε ο Κοκολάκης που μεταβίβασε στον Δημήτρουλα , ο τελευταίος με δυνατό διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ.
2-0 στο 45΄ όταν από λάθος απόκρουση του αντιπάλου τερματοφύλακα η μπάλα έφθασε στον Κοκολάκη που δεν δυσκολεύτηκε να διπλασιάσει τα τέρματα από κοντά.
3-0 στο 60΄ , ο Κάργας Ι. σεντράρισε από αριστερά και ο Κοκολάκης θεαματικά έπιασε μονοκόμματο κεραυνό από την γραμμή της μεγάλης για να δει τα αντίπαλα δίχτυα να σπαρταρούν για τρίτη φορά.
4-0 στο 75΄όταν συνεργάστηκε σχεδόν όλη η γραμμή κρούσης της ομάδας μας και ο Ισμαλάϊ  πολύ ωραία μέσα από την περιοχή έχρισε τον εαυτό του "σκόρερ"
Οι αντίπαλοι είχαν και αυτοί καλές στιγμές αλλά δεν μπόρεσαν να πετύχουν γκολ χάρη στην καλή αμυντική λειτουργία και την ετοιμότητα του τερματοφύλακα της ομάδας μας.
Επόμενος αγώνας με τον ΠΥΡΓΟ στο "Νίκος Σύλλας" στην Καλλιμασιά  στις 18/12 12:00
ΟΜΗΡΟΣ (Μπουζάνης)
Καραβάτας, Σταυρινούδης, Σίνα, Πόύπαλος, Θλιβιτης, Ρέππας, Κάργας Ν., Κάργας Ι., Δημήτρουλας, Ισμαλάϊ , και Κοκολάκης. Κωνσταντίνου, Ωαρούδης, Κουμελάς, . Στον πάγκο ακόμα οι Χαματάϊ και Χούτα.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου