Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΩΤΗ : ΚΑΛΑΜΩΤΗ - ΟΜΗΡΟΣ 0-1



    Με κατάθεση ψυχής έρχονται τα καλά αποτελέσματα, με κατάθεση ψυχής πήρε σήμερα η ομάδα μας ένα μεγάλο διπλό εκτός μέσα στην Καλαμωτή.
     Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός , και οι δύο ομάδες ήθελαν την νίκη, η ομάδα μας για να αποφύγει τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, ειδικά μετά τον προχθεσινό άτυχο αγώνα με τον Πύργο, ενώ η αντίπαλος για να εδραιωθεί στην 4η θέση που μάλλον  θα οδηγήσει στα "μπαραζ" για ανάδειξη του πρωταθλητή.Μπράβο στα παιδιά μας για την αγωνιστικότητα τους , παίζοντας έτσι στα υπόλοιπα παιχνίδια θα έρθουν και άλλες νίκες που θα μας βοηθήσουν να αποφύγουμε βαθμολογικές περιπέτειες.
ΟΜΗΡΟΣ
Πουλάκης, Κοκοκύρης, Σωτηράκης, Κούτικας, Γαλίτης, Πάρος, Παγούδης, Μσντασάς, Μαλαματένιος ( 65΄Βαϊνάς), Βσιλάκης και Μπουγιούκας. Στην 18άδα ακόμα οι: Τσαλίκης, Μετόζης και Αγορής.
Πως είδαν τον αγώνα από το: "sportschios.gr"
" Μετά από τρεις μήνες ο Όμηρος κατάφερε να γευτεί και πάλι τη χαρά της νίκης, παίρνοντας ένα τεράστιο διπλό με 0-1 στην έδρα της Καλαμωτής, η οποία μετράει πλέον δύο σερί εντός έδρας ήττες και βλέπει τη διαφορά από τους διώκτες της να ψαλιδίζεται συνεχώς. Χρυσός σκόρερ για την ομάδα της Καλλιμασιάς ο Μαντασάς με γκολ στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, μετά από κούρσα από τα δεξία και σέντρα του Κοκοκύρη. Στο 75′ η Καλαμωτή είχε μείνει με δέκα παίχτες λόγω 2ης κίτρινης κάρτας στον Goxhaj, ενώ και ο Μπουγιούκας του Ομήρου δέχθηκε απευθείας κόκκινη κάρτα στο 94′ για εξύβριση αντιπάλου".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου