Κυριακή 2 Απριλίου 2017

ΟΜΗΡΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ 0-0

 ΆΛΛΗ  μια καλή εμφάνιση για τον ΟΜΗΡΟ και θα μπορούσαμε σήμερα να πάρουμε την νίκη από τον πρωτοπόρο Ηρακλή Θυμιανών.  Οι παίκτες της ομάδας μας έπαιξαν φιλότιμα παρά τους πολλούς τραυματισμούς και το περιορισμένο "ρόστερ"  με λίγη τύχη θα μπορούσαμε να πετυχαίναμε γκολ και να παίρναμε την νίκη. Με την ισοπαλία αυτή και σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα η ομάδα μας παραμένει στο φάσμα των "μπαράζ". Το 0-0 δεν άρεσε φυσικά ούτε και στους αντίπαλους που παραμένουν πρωτοπόροι αλλά μειώθηκε η διαφορά από τους διώκτες τους.
ΟΜΗΡΟΣ
Πουλάκηγς, Κοκοκύρης, Σωτηράκης, Γαλίτης, Κούτικας, Αγορής, Μετόζης ( 71΄Παγούδης), Βαϊνάς, Βασιλάκης ( 84΄Μαλαματένιος), Μαντασάς και Μπουγιούκας. Στον Πάγκο ακόμα οι: Τσαλίκης, Μαυρογιάννης , Πάρος και Χρυσικός.
ΚΠΣ
Πως είδαν τον αγώνα από το " sportschios.gr"
"Στο 0-0 με τον Όμηρο στην Καλλιμασιά έμεινε ο Ηρακλής, με την ισοπαλία να είναι η 2η διαδοχική για τον Ηρακλή μετά το 1-1 με τον Ποσειδώνα. Έτσι,ΑΝ και παρέμεινε στην κορυφή, βλέπει τη διαφορά από τους διώκτες του να έχει μειωθεί στους δύο βαθμούς. Για τον Όμηρο, o βαθμός είναι σίγουρα σημαντικός, αλλά θα πρέπει να ψάξει κι άλλους τις τελευταίες δύο αγωνιστικές με αντιπάλους τους Ποσειδώνα και Κανάρη αν θέλει να αποφύγει τα μπαράζ. Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακό για τις δύο ομάδες με την κεφαλιά του Κούτικα στο 28′ και την απόκρουση σε κόρνερ του Μαυρέλου να είναι η μοναδική αξιοσημειώτη ευκαιρία. Στο 53′ η κεφαλιά του Μετόζη θα περάσει ξυστά από το κάθετο δοκάρι, με τον Πάλλα να έχει σουτ άουτ στο 58′, ενώ ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Ζαμπετάκη στο 70′, αλλά και η εκτέλεση φάουλ του τελευταίου στο 74′. Στο 82′ ο Τελλίδης θα δεχθεί 2η κίτρινη κάρτα και θα αφήσει τον Ηρακλή με δέκα παίχτες, ενώ τελευταίες ευκαιρίες ήταν για τον Όμηρο με το σουτ του Κοκοκύρη να περνά δίπλα από το κάθετο και τον Μπουγιούκα να αστοχεί σε τετ α τετ."
"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου