Σάββατο 22 Απριλίου 2017

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ/ΟΜΗΡΟΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ /ΚΑΝΑΡΗΣ 1-6

Αγκαλιασμένοι και αγαπημένοι - όπως αρμόζει άλλωστε- οι αθλητές και των δύο ομάδων, μαζί με το διαιτητικό τρίο, πριν τον αγώνα, σε αναμνηστική φωτο . Και του χρόνου παιδιά!
    Όπως θα καταλάβετε ο αγώνας ήταν ο τελευταίος για φέτος. Η κοινή ομάδα νέων ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ/ΟΜΗΡΟΣ, η ομάδα μας, παρατάχθηκε όπως συνήθως - λόγω απουσιών και τραυματισμών- με 3 νέους και 8 παίδες. Στον πάγκο ο τραυματίας Ρέππας και ο μικρός Ισλαμάϊ Χάτζι. Στο παιχνίδι οι νέοι μας έπαιξαν με ψυχή και στα 90 λεπτά. Για την ιστορία το γκολ για την ομάδα μας ο Κοκολάκης μετά από πολύ ωραία προσπάθεια όλης της μεσοεπιθετικής γραμμής.
     Στην  τελική κατάταξη ήρθαμε έβδομοι μέσα σε 8 ομάδες με 3  νίκες ( οι δυο στα χαρτιά αφού ο Πύργος εγκατέλειψε)  και 11 ήττες. Όπως αναφέρθηκε στην προηγούμενη ανάρτηση πρωταθλήτρια αναδείχτηκε η κοινή ομάδα ΠΑΧ/ΛΑΙΛΑΠΑΣ. Παρά την προτελευταία θέση οι νέοι μας το πάλεψαν , δεν τα παράτησαν σε κανένα αγώνα και έδειξαν στοιχεία που μας γεμίζουν ελπίδες για την επόμενη χρονιά. 
      Ένα μεγάλο μπράβο το αξίζουν όλοι όσοι βοήθησαν και "βγάλαμε"  την χρονιά με ψηλά το κεφάλι!  

ΟΜΗΡΟΣ ( Μπουζάνης)
Σίνα, Θλιβίτης, Πούμπαλος Στ., Δαφνίτης, Πιτσάκης, Πούμπαλος Απ., Δημήτρουλας, Ισλαμάϊ Φρ., Κοκολάκης, Κάργας Ν. και Κάργας Γ.
   

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου