Τρίτη 3 Απριλίου 2018

ΠΡΩΤΟΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΠΑΙΔΩΝ: ΟΜΗΡΟΣ/ΚΑΝΑΡΗΣ- ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟΣ/ΑΙΑΝΤΑΣ 1-3

Λίγο πριν τον αγώνα , οι 11άδα του ΟΜΗΡΟΥ/ΚΑΝΑΡΗ
  Τα παιδιά μας κυνήγησαν μέχρι τέλους το παιχνίδι, έτρεξαν, μόχθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν. Οι αντίπαλοι πήραν μια δίκαιη νίκη αφού φάνηκε ότι ήταν ένα κλικ καλλίτεροι. Με μια σοβαρή απουσία  αυτή του Γ.Παλάσκα , κατέβηκε στον πρώτο ημιτελικό η ομάδα μας. Τα γκολ μπήκαν και τα 4 στο δεύτερο ημίχρονο. Το γκολ για τα παιδιά μας στο 60΄ όταν ο Ισλαμάϊ Φ. ξεχύθηκε αριστερά , πήρε πάνω του 2 αμυντικούς, την κατάλληλη στιγμή έβγαλε σέντρα στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας όπου ο καραδοκών Θλιβίτης  με απευθείας σουτ μείωσε σε 1-2. Ήταν ένα ωραίο γκολ.
Η ομάδα που θα περάσει στον τελικό θα πρέπει να κάνει 3 νίκες, μετράνε  και οι νίκες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Η χθεσινή ήττα μας έφερε 1-1 στις νίκες, μακρύς ακόμα ο δρόμος για τον τελικό.  Στο  άλλο ζευγάρι η ΠΑΧ επιβλήθηκε του ΚΟΦΙΝΑ με 3-1 συμπλήρωσε 3 νίκες και πέρασε στον τελικό σχετικά εύκολα.
Η σύνθεση του ΟΜΗΡΟΥ/ΚΑΝΑΡΗ( Ρυθιανός)
Μονιός, Κλουβάκης, Ισλαμάϊ Χ., Καραβάτας, Κοντός, Σταυρινούδης, Ρέππας, Ψαρούδης, Σίνα, Ισμαλάϊ Φ., Θλιβίτης. Έπαιξαν ακόμα οι:  Xούτα, Κουμελάς, Περεντάκος, Κοκκώδης, Αγορής. Στον πάγκο Κερίμης και Κωνσταντίνου.
Επόμενος αγώνας αύριο  στο Δημοτικό Χίου ( Μεζάρι) στις 15¨00.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου