Κυριακή 15 Απριλίου 2018

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΙΣΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΗΤΟΙ ΟΙ ΓΛΑΡΟΙ ΔΕΝ ΠΕΤΆΝΕ*

Η πιό μεγάλη  νίκη για την ομάδα μας , ο κόσμος μας σήμερα στο γήπεδο!
ΟΜΗΡΟΣ-ΑΤΛΑΣ 3-2!
Μεγάλη νίκη γοήτρου σήμερα με επική ανατροπή για την ομάδα μας στο "ντερμπυ" της Β΄Κατηγορίας, το προτελευταίο αγώνα της χρονιάς.  Οι αντίπαλοι μπήκαν καλλίτερα στο γήπεδο και ευτύχησαν να προηγηθούν με ένα ομολογουμένως ωραίο γκολ μόλις στο 5΄. Σιγά σιγά η ομάδα μας ανέκαμπτε , από το 20΄και μετά πήρε τα ηνία του αγώνα , ισοφάρισε με πέναλτυ που κέρδισε ο Μπογιατζής και το εκτέλεσε ο ίδιος στο 77΄.  Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πεί την τελευταία τους λέξη και στο 82΄  μετά από στημένο μπήκαν ξανά μπροστά στο σκορ , 1-2. Από αυτό το σημείο λες και ξύπνησαν οι παίκτες μας, πίεσαν και ισοφάρισαν με τον Ψαρούδη στο 87΄. Ένα παλικαρίσιο γκολ. Στο 90+ μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Μουλάκης με κεφαλιά έδωσε την νίκη στην ομάδα μας.
Στο 72΄αποχώρησε τραυματίας ο Καϊτης. ( Βασίλη σου ευχόμαστε περαστικά)
Συγχαρητήρια στον ΑΤΛΑ για το καθαρό του παιχνίδι, άξιος αντίπαλος!
Με την νίκη μας αυτή ( χωρίς να λογαριάζουμε την κερδισμένη έφεση)  περάσαμε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας 2 βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο ΑΤΛΑ.
Ο επόμενος αγώνας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο με την ΚΥΒΕΛΗ.
ΟΜΗΡΟΣ ( Ρυθιανός)
Κούτσουρας, Χαλίλι ( 87΄Πίττικας), Γεροντιδάκης, Χαλκιάς, Κούτικας, Αγορής, Καϊτης ( 72΄Μαυρογιάννης), Μουλάκης, Ψαρούδης,Μπογιατζής ( 90΄ Κρουσουλούδης Μ), Κοκκώδης Στην 18άδα ακόμα οι:  Ζανίκος, Κοκολάκης Ισ., Πούπαλος και Δημήτρουλας.


 * Τον τίτλο τον αφιερώνουμε στους επικριτές μας και τους συνοδοιπόρους αυτών.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου