Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Η περηφάνια δεν μετριέται με τίτλους. Μπράβο Δημήτρη!


O προπονητής της ομάδας μπασκετ της ομάδας μας , εκάνε δηλώσεις στην ιστιοσελίδα chiospress

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Μπόλια:
Με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις και μένουν άσχημες εντυπώσεις.
Να ξεκινήσω από τα αυτονόητα: συγχαρητήρια στην ομάδα του ΦΟΒ, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και μακάρι να επιστρέψει από τους αγώνες μπαράζ με την άνοδο.
Εν συνεχεία αναφορικά με το γεγονός ότι δεν δώσαμε συγχαρητήρια στην ομάδα του ΦΟΒ στο γήπεδο και κάποια παράπονα που δημιουργήθηκαν από αυτό το γεγονός : Πρόκειται για καθαρά δική μου αμέλεια και απολογούμαι γι' αυτό. Πρέπει να γίνουν σαφείς όμως και να συνυπολογιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη. Τα παιδιά κι εγώ ήμασταν συναισθηματικά φορτισμένοι, (καθώς μας ήταν πρωτόγνωρο να πηγαίνουμε στο γήπεδο και να μην αγωνιζόμαστε ). Για να αποφορτίσω την ατμόσφαιρα, πρότεινα να πάμε κάπου όλοι μαζί , για να ηρεμήσουμε. Έτσι λοιπόν, κάτω από το βάρος ανάμικτων και έντονων συναισθημάτων , αμελήσαμε να συγχαρούμε τους αντιπάλους μας. Σε καμία περίπτωση δεν ήταν στις προθέσεις μας να δείξουμε οποιουδήποτε είδους ασέβεια. MEA CULPA!
Ολοκληρώνοντας, να αναφέρω ότι διάβασα πρόσφατα, απρεπείς χαρακτηρισμούς εις βάρος της ομάδας μου (έλλειψη ήθους και αθλητικής παιδείας, προσβολή των αντιπάλων, διαιτητών, τοπικής επιτροπής, φιλοθεάμονος κοινού και εν γένει προσβολή όλου του μπάσκετ!!!). Αισθάνομαι ότι οφείλω μία απάντηση. Το πρωτάθλημα μπάσκετ ανδρών Χίου, το κατέκτησε ο Φιλοπρόοδος Όμιλος Βροντάδου. Το πρωτάθλημα ήθους, αξιοπρέπειας και αθλητικής παιδείας, το πρωτάθλημα που υπάρχει ακολουθία λόγων και έργων, το πρωτάθλημα που σέβεται τον αθλητισμό και τους ανθρώπους του, το κερδίζει ο Όμηρος Καλλιμασιάς.
Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από την νίκη.
Η περηφάνια δεν μετριέται με τίτλους!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου