Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

ΟΜΗΡΟΣ - ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ 0-0 ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΡΟΥ

    Άλλο ένα καλό παιχνίδι για τον ΟΜΗΡΟ που δεν συνοδεύτηκε με νίκη. Είναι η τετάρτη ισοπαλία στην σειρά μετά το 1-1 του Πύργου το 2-2 με Κανάρη και Ποσειδώνα.
    Το 0-0 αδικεί και τις 2 ομάδες αφού  ήταν ένα γεμάτο φάσεις, γρήγορο και δυνατό  ποδοσφαιρικό ''ματσ". Παρά τα παραπάνω η ισοπαλία θεωρείται δίκαιη γιατί η κατοχή και οι ευκαιρίες  ήταν μοιρασμένες.
        Η ομάδα μας όμως έχασε την πιο μεγάλη ευκαιρία να ''σκοράρει΄΄ όταν στο 50΄ σε κόρνερ του Κοκοκύρη από αριστερά  που έστειλε την μπάλα στην μικρή περιοχή , εκεί αμυντικός της Μίκρας πιεζόμενος από επιθετικούς του ΟΜΗΡΟΥ στην προσπάθειά του να την διώξει την έστειλε στο κάτω μέρος του δοκαριού, στην συνέχεια αυτή έσκασε δυνατά πάνω στην γραμμή της εστίας  όπου οι αντίπαλοι στην αναστάτωση που επικράτησε κατάφεραν να διώξουν με υπερένταση.
        Το αποτέλεσμα αυτό δεν ευνοεί καμιά ομάδα αλλά μπορούμε να πούμε ότι πιο ευχαριστημένος θεωρείται ο ΟΜΗΡΟΣ αφού έπαιζε εκτός με τον τρίτο της βαθμολογίας που έχει την καλλίτερη άμυνα του πρωταθλήματος.
 Η ομάδα μας έχει την 7η θέση στην βαθμολογία με 16 βαθμούς , 16 γκολ υπερ και 16 γκολ κατά.
ΟΜΗΡΟΣ
Ανδρεάδης, Κοκοκύρης ( 85΄ Θωμαϊδης) , Μπουνταλής, Χαλκιάς, Κούτικας, Αγορής, Καϊτης ( 87΄Πίττικας), Κώστογλου  ( 61΄Σωτηράκης) , Πελαντής, Μπογιατζής ( 69΄ Κυδωνάκης) και Κοκκώδης. Στην 18άδα ακόμα οι:  Παλάσκας, Λογοθέτης και Κοκολάκης

Επόμενος αγώνας το Σάββατο 19/1 με τον ΑΤΛΑ στα Θυμιανά - πρώτος αγώνας δευτέρου γύρου.

       

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου