Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ Ο ΟΜΗΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ. 3-0 ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΑΤΛΑ ΕΚΤΟΣ

                                  ΑΤΛΑΣ - ΟΜΗΡΟΣ 0-3. 
    Σήμερα το απόγευμα στα Θυμιανά άλλη μια νίκη για την ομάδα μας που την φέρνει προσωρινά στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς 19-16 στα γκολ.
Ο αγώνας δεν μπορούμε να πούμε ότι διεκδικεί δάφνες ποιότητας, ήταν δυνατός έως σκληρός με πολλά φάουλ και 2 τραυματισμούς για τους παίκτες μας.
Ο Όμηρος πολύ καλλίτερος έως το 56΄ του αγώνα όπου και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη/κόκκινη ο Κώστογλου ( σύμφωνα με φύλλο αγώνα , επικίνδυνο .παίξιμο) και έμεινε με 10 παίκτες τα υπόλοιπα 40 λεπτά. Από εκεί και πέρα κλείστηκε για να διαφυλάξει το σκορ και έδωσε την ευκαιρία στους αντιπάλους να "ανέβουν" και να απειλήσουν, μάταια όμως διότι η αμυνά μας καλοστημένη έπαιξε σωστά και προσεκτικά διαφυλλάσοντας το σκορ, απεναντίας σε μια από τις επικίνδυνες αντεπιθέσεις  πετύχαμε το τρίτο γκολ.
Τα γκολ:
Στο 14΄ 0-1. Ο Κώστογλου (άνοιξε λογαριασμό στα γκολ) προσπαθώντας να σεντράρει από δεξιά η μπάλα πήρε τροχιά προς τα δίχτυα και καρφώθηκε στο "Γ" της εστίας του Άτλα παρά την προσπάθεια του τερματοφύλακα του.
Στο 42΄ 0-2. Ο Πελαντής ελευθερώθηκε με την μπάλα στα πόδια  στο ημικύκλιο της περιοχής του Άτλα  σούταρε συρτά , παρεμβλήθηκε πόδι αμυντικού και άλλαξε ελάχιστα την πορεία της μπάλας τόσο όσο να ξεγελαστεί ο τερματοφύλακας και αυτή να καταλήξει γκολ. Το όγδοο γκολ του Πελαντή φέτος.
Στο 90+ στην τελευταία φάση του αγώνα σε αντεπίθεση του Ομήρου επήλθε σύγχυση στην περιοχή της αντιπάλου, η μπάλα φτάνει στον αφύλακτο 15άχρονο  Κοκολάκη που δεν δίστασε να σουτάρει και να σκοράρει το πρώτο γκολ της καριέρας του στην μεγάλη κατηγορία  (Συγχαρητήρια Μιχάλη να τα εκατοστίσεις !)
ΟΜΗΡΟΣ
Ανδρεάδης, Κοκοκύρης ( 73΄Λόγω  τραυμ. Πίττικας), Μπούνταλης, Χαλκιάς, Κούτικας, Αγορής, Καϊτης( 87΄ Κοκολάκης) , Κώστογλου, Πελαντής, Μπογιατζής( 61' Κυδωνάκης) και Κοκκώδης ( 51' Λογ. τραυματισμού Θωμαϊδης). Στον πάγκο ο Αναπληρωματικός τερματοφύλακας Λογοθέτης.

Επόμενος αγώνας στα Νένητα με την πολύ καλή  Θύελλα Χαλκειούς.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου