Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

ΟΜΗΡΟΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 6-1



ΠΟΔΟΣΑΦΑΙΡΟ Α΄ΧΙΟΥ  ΟΜΗΡΟΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 6 - 1!!!


Επί τέλους ήρθε το ξέσπασμα μαζί με το εύκολο γκολ και μία καλή εμφάνιση .
        
Αλήθεια είναι, έπρεπε να γίνει πρωταπριλιά για να ξεσπάσει η ομάδα.  Δεν είχαμε βάλει σε αγώνα πάνω από 3 γκολ φέτος μέχρι σήμερα αλλά οι κανόνες έχουν εξαιρέσεις και οι παραδόσεις μαζί με τα "ρεκορ" είναι για να σπάνε.
Ο ΟΜΗΡΟΣ σήμερα ήταν ομάδα ειδικά στο δεύτερο μισό που προσπάθησε να βάλει κάτω την μπάλα και να παίξει πιο απλά με τον αέρα κόντρα.
Σήμερα εκτός τα 6 γκολ που είναι φετινό ρεκόρ για την ομάδα μας, άνοιξε λογαριασμό και ο διακριθείς Φόρσος   με " χατ -τρικ", επίσης ήρθαν και τα εύκολα γκολ ( πρώτο και δεύτερο) που τόσο μας έλειψαν .
Μην βιαστούμε να πούμε για την αδυναμία της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ γιατί  η ΑΕΧΒ στα Νένητα τον Α΄γύρο και η ΕΛΑΤΑ στο Πυργί τις περασμένες έδειξαν πολύ πιο αδύνατες από την σημερινή μας αντίπαλο αλλά δυσκολευτήκαμε πολύ να τις κερδίσουμε ( 2-1) και τις δύο.
Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ προς τιμή της κατέβηκε να κτυπήσει το παιχνίδι, ή τουλάχιστον να μην παίξει αμυντικά ,αυτό άλλωστε φάνηκε στα δύο πρώτα γκολ που δέχτηκε όταν κατά κάποιο τρόπο βρέθηκε "ανοικτή" στην άμυνα.
      Η ομάδα μας ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 3΄με ένα τυχερό γκολ από μακρινή κεφαλιά του Πελαντή.
Το 2-0 από τον Φόρσο αμέσως μετά στο 5΄ όταν πρόλαβε και με την βοήθεια της τύχης το γύρισμα της μπάλας από αμυντικό προς τον τερματοφύλακα να το μετατρέψει αποτελεσματικά σε γκολ .
Στο 10΄ήρθε το γκολ για την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ένα πανέμορφο  τόσο σαν δημιουργία τόσο και σαν εκτέλεση που ανάγκασε όλους τους φιλάθλους να το χειροκροτήσουν. Πρίν κλείσει το ημίχρονο βάλαμε άλλα 2 γκολ με Μπανιά 30΄ και Φόρσο 42΄. Στο Α΄ημίχρονο είμαστε ορμητικοί και νικητές στις περισσότερες μονομαχίες, εκτός από τα γκολ είχαμε 2-3 τελειώματα μόνο σε ένα αγώνα με πολλές χαμένες μπαλιές κυρίως λόγω του ισχυρού Νοτιά  που ήταν βοηθητικός, σε ένα δυνατό, γρήγορο αλλά άτεχνο παιχνίδι.
         Στο β΄ημίχρονο με κόντρα τον αέρα και την αντίπαλο να παίζει πιο αμυντικά, κυριαρχήσαμε ολοκληρωτικά, βάλαμε κάτω την μπάλα , βγάλαμε ωραίους συνδυασμούς και ποιότητα που μας είχε λείψει στους προηγούμενους αγώνες. Αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθούν 16 τελειώματα με  φάσεις και ευκαιρίες  που απέφεραν δύο ακόμα γκολ. Το 5ο ήρθε από "πέναλτυ" στο 65' που κέρδισε ο μαχητικός Πουλιός και το εκτέλεσε εύστοχα ο Πελαντής για να φτάσει τα 14 φέτος. Το δε 6ο γκολ με συλλογική προσπάθεια και άψογο τελείωμα του Φόρσου στο 80' . 
ΟΜΗΡΟΣ
Κοττατής,  Σωτηράκης, Κοκοκύρης, Γεροντιδάκης, ΓΑΝΟΣ   (70΄Μαστοράκης),  ΑΓΟΡΗΣ, Μουλάκης, Ψαρούδης ( 60΄ Πουλιός), Μπανιάς, ΠΕΛΑΝΤΗΣ, ΦΟΡΣΟΣ ( 80΄Μερκούρης).


Ο Κύριος Ν. Επιτροπάκης με τους βοηθούς του δεν είχαν ιδαίτερα προβλήματα και τα πήγαν καλά.
ΚΠΣ












10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

GIATI ARGHSATE NA TO ANARTHSETE
MHPOS TO RIXAME SE TIPOTA OYZAKIA
NA MHN EPANALHFTEI PARAKALW GIATI OYTE KAI TO SPORTCHIOS DEN EGRAPSE TIPOTA AKOMA
PREPEI NA SKEPTOSASTE TO KOINO SAS
SYGXARHTHRIA STON ARH KAI STOYS PAIXTES
TWRA POY KINHSE O FORSOS H OMADA THA PAREI EYKOLA KAI TOYS ALLOYS 2 AGVNES
ENAS FILOS

Ανώνυμος είπε...

to sportschios dn einai tou omirou re file.xaxa.

Ανώνυμος είπε...

KAI H AXARISTIA EINAI KAKO PRAGMA. O KAIROS EXEI KAI GIRISMATA. ENAS PROHN FILOS.

Ανώνυμος είπε...

kentaei o omiros toy arh pyknh

Ανώνυμος είπε...

FOBASE H NTREPESE NA ANARTHSEIS TO SXOLIO MOY?

Ανώνυμος είπε...

Ante kai tou xronou mono Kallimasiotakia k se kanena xrhmata ... mhn leme onomata ...

ΟΜΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑΣ είπε...

Στον ανώνυμο "φίλο" 3:15 μμ
Δεν έχομε αυτόματο έλεγχο.Τα σχόλια τα βλέπομε
συνήθως πρωϊ και βράδυ.Όσα σχόλια λάβαμε χθες και σήμερα τα έχομε αναρτήσει.Οπότε εάν δεν είναι το σχόλιο 8:53 πμ τότε κάνε έλεγχο εάν το πέρασες σωστά.
Απάντηση στον βιαστικό χαρακτηρισμό σου:
αποδεδειγμένα εσύ φοβάσαι και ντρέπεσαι να βάλεις το όνομα σου αφού κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία.
ΚΠΣ

Ανώνυμος είπε...

swstos o omhros.... olh thn xronia krubesai pisw apo ra sxolia..ntroph s..

Ανώνυμος είπε...

Kapoioi kirioi dilonoun oti einai kallimasiotes ala xrimata pernoun ... t akousa k afto. Mono Kallimasiotes tou xronou kai ta paidia ths mixanikhs.kanenas alos akoute? TERMA pia oi koroidies stis kafeteries !

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ 9:23 ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΩΤΕΣ. ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΑΡΧΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΞΗΓΩ: ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ Η ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ. ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ 2-3 (ΞΕΝΟΥΣ) ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΝΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ (ΒΛΕΠΕ ΜΟΥΛΑΚΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΩΤΕΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ. ΓΙΑΤΙ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ. ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΜΟΝΟ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΩΤΕΣ.

Δημοσίευση σχολίου