Κυριακή 22 Απριλίου 2012

ΔΑΦΝΗ - ΟΜΗΡΟΣ 0-2

ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ  ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ 
Μια νίκη γοήτρου σφράγισε την πολύ καλή παρουσία μας και φέτος στο τοπικό ποδοσφαιρικό στερέωμα αφού σήμερα η ομάδα μας έπαιξε ίσως το καλλίτερό της  παιχνίδι κερδίζοντας δίκαια την ισχυρή ΔΑΦΝΗ με 2-0!


Το διαιτητικό τρίο: Επιτροπάκης, Τουρουνόγλου, Κοτρώνης
Πριν από τον αγώνα
















Σε ένα πολύ καλό  παιχνίδι  φάνηκε ότι η ομάδα μας είχε κέφι για απλό  και τεχνικό ποδόσφαιρο από την αρχή του αγώνα. Παίζοντας απελευθερωμένα και χωρίς άγχος , πρόσφερε θέαμα και ποιότητα. 
Στο Α΄ημίχρονο με αντίθετο αέρα και ήλιο η κατοχή ήταν σχεδόν μοιρασμένη με τον ΟΜΗΡΟ όμως να ξεχωρίζει γιατί ήταν πιο ουσιαστικός με δοκάρι και ευκαιρίες .
Στο β΄ημίχρονο πιέσαμε ψηλά , αλλάξαμε καλλίτερα την μπάλα και είχαμε περισσότερη κατοχή.  Έτσι τα γκολ ήρθαν σαν φυσικό επακόλουθο μετατρέποντας το "ντέρμπυ" σε παράσταση για έναν ρόλο παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της αντιπάλου που έπαιξε ανοικτά και καθαρά. Και τα δύο γκολ , το πρώτο ο Πελαντής και το δεύτερο ο Φόρσος , μπήκαν μετά από ωραίες και  συντονισμένες προσπάθειες όλης της ομάδας.  Μεταξύ των δύο γκολ μεσολάβησε ένα 10λεπτο διάστημα που οι παίχτες μας "έκρυψαν" την μπάλα με 3 ευκαιρίες από αυτές που "δεν χάνονται"!
Σήμερα όλοι οι παίχτες μας διακρίθηκαν μαζί με την προπονητική ομάδα.


Ο έμπειρος τερματοφύλακας  Κοττατής  που έκανε τα δύσκολα εύκολα χωρίς να κάνει κανένα λάθος.

























Στο κέντρο της  άμυνας ξεχώρισε το πάθος του Κοκοκύρη μαζί με  την αρχοντιά και την απλότητα του Μπογιατζή.Στα άκρα ο νεαρός Γάνος έτρεξε, έκοψε και βοήθησε κυρίως ανασταλτικά ενώ ο Γεροντιδάκης σε μεγάλα κέφια, η σημερινή του εμφάνιση- για σεμινάριο- ήταν ο ορισμός του πλαγίου αμυντικού.


Στο κέντρο : O πολυμήχανος  Ψαρούδης, ο βιρτουόζος Μουλάκης μαζί με το μηχανάκι -αέρινο  Αγορή κρατούσαν τα ηνία και οδήγησαν το άρμα του Ομήρου στην άνετη επικράτηση. 












Στην επίθεση: Tο θωρηκτό Πελαντής μαζί με τον δαιμόνο Πουλιό κα τον εκρηκτικό Φόρσο σκορπούσαν πανικό και δέος στην αντίπαλη άμυνα σε κάθε τους κίνηση. 
Οι αλλαγές που έγιναν (55΄ Σωτηράκης αντί Πουλιού, 70΄Μαυρογιάννης αντί Φόρσου και 85΄ Μαστοράκης αντί Γεροντιδάκη) τα πήγαν περίφημα.  
Περισσότερες φωτο με τον φακό του"www.sportschios.gr"
Η "αεροπορία"
O πάγκος και ο Άρης εν δράσει!!!


Μετά από γκολ

Ο τελευταίος χαιρετισμός για φέτος

Η οικογένεια Αντώνη Ρυθιανού με ένα φίλο , το αίμα νερό δεν γίνεται.


 
Μέρη από την κερκίδα του Ομήρου.

Οι ωραίες παρουσίες δεν έλειψαν!


Είναι κρίμα που με αυτή την ποιότητα το πρωτάθλημα δεν ήρθε στην Καλλιμασιά , πέρα από αυτό όμως θερμά συγχαρητήρια σε όλους για την μεγάλη προσπάθεια και για τη δεύτερη θέση.
Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στον άξιο αντίπαλο και πρωταθλητή "ΑΤΡΟΜΗΤΟ" Αγίου Γεωργίου.
 ΚΠΣ

4 σχόλια:

Atromitos A.G.S. είπε...

Συγχαρητηρια και σε σας για την ομάδα σας που επίσης ήταν πανάξιος αντίπαλος.

Ανώνυμος είπε...

to protathlima tha to pernate paidia an oi paixtes sas edeixnan xaraktira kai sta diskola den ligizan. empeiries einai autes pou tha voithisoun sto mellon. kali sinexeia.

Ανώνυμος είπε...

ANTE RE ARXONTA KAI HGETH MANWLA!!!X8ES SE KAMAROSA!!!APORW POS DEN EPAIZES.EILIKRINA APORW... BRAVO KAI STA PAIDIA TOU AG.GEWRGIOU POU DIKAIA PANIGIRISAN TON TITLO!

George είπε...

πολλα μπραβο και συγχαρητηρια σε ολη την ομαδα...παιχτες,προπονητες,συμβουλιο...και του χρονου για μια πορεια ιδια με την φετινη...τον ομηρο τον αγαπαμε με τιτλο ή χωρις(αν και δεν θα μας χαλουσε και κανενας που και που)...για εμας ειναι το ιδιο...και παλι μπραβο!!!

Δημοσίευση σχολίου