Κυριακή 29 Απριλίου 2012

AΛΛΑΓΗ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΣΤΟΝ "ΟΜΗΡΟ"

   

    Φίλοι και μέλη της ομάδας άκουσαν το κάλεσμα και προσήλθαν στην γενική συνέλευση που είχε προκηρύξει η ομάδα για σήμερα.
     Με την παρουσία τους μας τίμησαν: Ο πρώην πρόεδρος της ομάδας  σεβασμιότατος ιερέας του χωριού μας ,ο πρόεδρος της τοπικής επιτροπής Καλλιμασιάς, οι τέως πρόεδροι της ομάδας Σανδαλάρης και Κοντοποδιάς, μεταξύ άλλων την παράσταση έκλεψαν μερικοί παλαίμαχοι και ηλικιωμένοι συγχωριανοί μας με τον ΟΜΗΡΟ στην καρδιά τους .
  Ο πρόεδρος Ιωάννης Στεφανίδης που είχε πλοηγήσει με επιτυχία το σκάφος του ΟΜΗΡΟΥ τα τελευταία 4 χρόνια έκανε τον διαχειριστικό απολογισμό τονίζοντας ότι η πορεία της ομάδας παρά τις όποιες αντιξοότητες και τις όποιες αστοχίες ήταν ικανοποιητική σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ αφού πρωταγωνίστησε στα αθλητικά "γίγνεσθαι" του νησιού. Ανέφερε επίσης την αξία του ΟΜΗΡΟΥ σαν φορέα δραστηριοτήτων για τον τόπο μας και ένα καλό μέσο διεξόδου της νεολαίας. Έθεσε και το πρόβλημα της στελέχωσης των  ομάδων υποδομών και δήλωσε ότι θα παραμείνει στο ΔΣ αλλά όχι σαν πρόεδρος μια είναι αρχή του ότι οι θέσεις δεν είναι μόνιμες.
    Στον οικονομικό απολογισμό ο ταμίας Πυκνής Άρης  ευχαρίστησε τους χορηγούς και δωρητές της ομάδας, κατόπι αναλυτικά και διεξοδικά παρουσίασε την κατάσταση εσόδων/ εξόδων τονίζοντας ότι λόγω της οικονομικής ύφεσης τα έξοδα μειώθηκαν περίπου κατά 10 τις εκατό με πρόβλεψη για δραματική μείωση στην επομένη χρονιά.
   Στη συνέχεια το σώμα της Γενικής Συνέλευσης απήλλαξε το παλαιό ΔΣ κάθε ευθύνης.
  
Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΟΝΟΓΙΟΥΔΗΣ
  Ακολούθησαν αρχαιρεσίες που έφεραν στο νέο ΔΣ 9 τακτικά μέλη και 6 αναπληρωματικά.
     Στην συνεδρίαση του νέου ΔΣ που ακολούθησε  δικαίως πρόεδρος εκλέχτηκε ο επί 27 συναπτά έτη ακούραστος εργάτης της ομάδας Μονογιούδης Παντελής .




ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ







ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ
Τα υπόλοιπα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου του "ΟΜΗΡΟΥ" όπως αναφέρονται στην ανακοίνωση της ομάδας στην προηγούμενη ανάρτηση.

Ευχές να είναι σιδεροκέφαλη η νέα δοιήκηση!

Στην  επομένη συνεδρίαση που θα γίνει την μεθεπομένη Δευτέρα 7 Μαioυ θα τεθεί επί τάπητος  ο νέος προγραμματισμός και το θέμα του προπονητή ποδοσφαίρου.

ΚΠΣ

5 σχόλια:

Δ. Γεωργούλης είπε...

Να ευχηθώ στον "προϊστάμενο" και φίλο Παντελή κάθε επιτυχία στο έργο του
στην ομάδα του Ομήρου να συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στα αθλητικά του νησιού μας.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΙ!
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ.
Ο ΟΜΗΡΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΕΙ ΑΙΩΝΙΑ...
ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΝΩ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΈΝΗ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΕΛΘΟΝΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΟΜΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑΣ.
ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΟΥΝ.
ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΗ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΣΥΝΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΦΕΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

BRAVO STHN PERSINH AS THN POUME EPITYXIMENH XRONIA TOU OMHROU SE BASKET KAI PODOSFAIRO.BRAVO SE OSOUS BOH8ISAN(DOIHKHSH K A8LHTES K KOSMOS).EYXOMAI H NEA XRONIA NA EINAI TO IDIO KALH.SIGOURA 8A BOH8HSOUN K OI KALLIMASIOTES PROPONHTES ALLA KAI TA PAIDIA APO TH KALLIMASIA POU FETOS 8A STIRIX8OUN ''EPITELOUS'' S AFTOUS. SIGXARITIRIA !!!!

Ανώνυμος είπε...

esy to violi sou

Ανώνυμος είπε...

Ntoukos o neos genikos arxhgos ! Ola 8a ftiaksoun .... Kallimasiotakia oloi 8a peksete fetos ! Omhros re !

Δημοσίευση σχολίου