Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΕΠΣΧ ΜΝΗΜΗΣ


Η αναμνηστική πλακέτα για τον ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΑΝΔΑΛΑΡΗ που απονεμήθηκε από τον πρόεδρο της ΕΠΣΧιου ,στα χέρια της Ξαδέλφης του Μαρίας Σανδαλάρη και των συμπαικτών και φίλων του Δημήτρη Κρουσουλούδη και Στρατή Αμύγδαλου
Η ομάδα του ΟΜΗΡΟΥ με παλαίμαχους ,ενεργούς και νέους παίκτες
Πάνω: Ρυθιανός Αντ. (Προπονητής), Κρουσουλούδης Δημ., Μυριαγκός Βασ., Αγορής Ελπ., Πελαντής Στ., Αργυρούδης Γ., Κοκκώδης Αργ., Κούτικας Ιωαν., Βρούζης Στ., Πίττικας Στ., Χαλκιάς Γ.,Καραβάτας Μιχ., Συράκης Κωνστ. (Πρόεδρος),
Κάτω: Kοντούδης Μιχ., Κοκολάκης ΜΙχ., Καίτης Βασ., Μπατσάλας Θωμ., Κωνσταντίνου Ιωάν., Πούπαλος Απ.,Ισλαμάϊ Φρ.,και Ισλαμάϊ Χ.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Χίου  Κώστας Νικολαίδης στη μέση των μελών της ΕΠΣΧ Στέλας Μοίρα και Στρατή Φεργαδιώτη.
Για την ιστορία,
Πλήθος κόσμου συνέρρευσε στο Δημ. Στάδιο Χίου την Μεγάλη Τετάρτη το απόγευμα για να τιμήσει τους ανθρώπους  που προσέφεραν στο Χιώτικο ποδόσφαιρο και την τελευταία χρονιά  έφυγαν από κοντά μας. Μεταξύ αυτών και ο συγχωριανός μας Στ. Σανδαλάρης.
Στο ποδοσφαιρικό τουρνουά έλαβαν μέρος 4 ομάδες ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ, ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟΣ, ΚΑΛΑΜΩΤΗ και  ΟΜΗΡΟΣ.  Τα αποτελέσματα ΜΙΚΡΑ-ΚΑΑΜΩΤΗ 1-0, ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟΣ - ΟΜΗΡΟΣ 2-1. Στον μικρό τελικό  ΚΑΛΑΜΩΤΗ - ΟΜΗΡΟΣ 3-2 στα πέναλτυ κασι στον τελικό ΜΙΚΡΑ- ΒΑΡΜΑΣΙ 3-0.

Συγχαρητήρια στους εμπνευστές και διοργανωτές της εκδήλωσης  που θα πρέπει να συνεχιστεί και στα επόμενα χρόνια.
ΚΠΣ

TO''www.chiosin.gr'' ;έγραψε:
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας -Φιλανθρωπικού χαρακτήρα »Μνήμης» την Μεγάλη Τετάρτη στο Δημοτικό Στάδιο Χίου.
Αφορούσε  πέντε ανθρώπους του Χιώτικου ποδοσφαίρου που πρόσφεραν πολλά σε αυτό και έφυγαν τα τελευταία χρόνια από τη ζωή…
Τα ονόματα τους, σε αυτή τους τη πορεία έγιναν ταυτόσημα με τις ομάδες που αγάπησαν…
Πρόκειται για τους ..Σταμάτη Γάβανο (ΒΑΟ), Γιώργο Πάπα (ΜΙΚΡΑ), Μικέ Σταμούλα (ΚΑΛΑΜΩΤΗ), Σταμάτη Σανδαλάρη (ΟΜΗΡΟ), Ντομάτα Γιάννη (ΜΙΚΡΑ-ΔΟΞΑ)
Συνολικά 93 ποδοσφαιριστές και 8 διαιτητές αγωνίστηκαν με νικήτρια την Μικρασιατική.
Συγκεντρώθηκαν 1330 ευρώ από τα οποία τα 530 ευρώ θα πάνε στο ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ Χίου και τα 800 στο ΕΙΔΙΚΌ ΕΡΓΑΣΤΉΡΙ ΕΕΕΚ στο Λατόμι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου