Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

Ο ΟΜΗΡΟΣ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

Από την προθέρμανση της Α΄ποδ. ομάδας πριν τον χθεσινό  αγώνα με τον ''ΛΑΙΛΑΠΑ''
 Το τετραήμερο που πέρασε 4-8 Μάρτη 2020 κάλλιστα μπορεί να χαρακτηρισθεί τετραήμερο ΟΜΗΡΟΥ αφού σε 5 αθλητικές συναντήσεις μπάσκετ/ ποδοσφαίρου οι ομάδες μας κατάφεραν να κατακτήσουν 5 νίκες!
Χρονολογικά το λοιπόν :
Τετάρτη 4/3  σε αγώνα για το εφηβικό πρωτάθλημα μπάσκετ στο κλειστό των Καμποχώρων οι έφηβοί μας επιβλήθηκαν της ΄΄ΕΝΩΣΗΣ'' με 68-47. Ήταν η 7η νίκη των εφήβων μας σε 13 αγώνες , στην βαθμολογία βρισκόμαστε στην 4η θέση μέσα σε 8 ομάδες.
Σάββατο απόγευμα 7/3  για το παμπαιδικό πρωτάθλημα μπάσκετ στο Βούρειο ,η ομάδα μας σε συνεργασία με τον ΒΑΟΛ, κατέκτησε την 11η  νίκη της σε 13 αγώνες απέναντι στο ΠΙΤ/ΦΟΒ με 53-48, έτσι διατηρείται στην 3η θέση μεταξύ 11 ομάδων.
Από τον προηγούμενο νικητήριο αγώνα μπάσκετ ΟΜΗΡΟΣ-ΙΩΝΕΣ 71-65

Σάββατο 7/3 για το πρωτάθλημα Α΄μπάσκετ η ομάδα μας επιβλήθηκε σχεδόν άνετα της ''ΕΝΩΣΗΣ'' εκτός έδρας στο Βούρειο με 73-41. 
Ενωση-Ομηρος 41-73 Δεκαλεπτα: 11-15, 07-11, 08-25, 15-22 Ενωση(,Μπουμπουλης) Ντουγκας 4, Φωτεινός 2, Λιανός 2, Κρητικός, Μέρμηγκας, Μπενετος 6(1), Τσολάκογλου 11, Χατζηλαμπρου 6(2), Ζουμης 4, Μπλετσος 4, Καγιας 2 Όμηρος ( Εσκιδης) Σερεπας 6(1), Μοσχουρης 4, Κοντομισοπουλος 5(1), Βερδης 1 , Φεγκουδακης 12, Καραφαντης 15, Μακριδης, Τεσκος 2, Χατζηλαμπρου 24(5), Ορφανοπουλος, Χαμετης4 , Κοκκοκυρης

( Tα στατιστικά από www.sportschios.gr)
H ομάδα μας βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 6 νίκες σε 8 αγώνες .

Κυριακή 8/3  Ποδόσφαιρο πρωτάθλημα Κ12 ( όμιλος Κυπελλούχου)  Ηρακλής/Ομηρος - Ατρόμητος/Θύελλα  4-1. Είναι η 2 νίκη των παιδιών μας σε 3 αγώνες που βρίσκονται στην πρώτη θέση ( με άλλες 3 ομάδες) σε σύνολο 8 ομάδων. Και τέλος

Κυριακή 8/3 Ποδόσφαιρο Β΄Χίου  ΟΜΗΡΟΣ- ΛΑΙΛΑΠΑΣ 3-1!
Μία σημαντική νίκη που την οδηγεί στην 5η και προνομιούχο θέση  των  ''πλαυ οφφ'' κατέκτησε χθες η ομάδα μας στα Θυμιανά σβήνοντας την κακή της εμφάνιση στις Οινούσες την περασμένη Κυριακή. Ο αγώνας  δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας αλλά δικαιώνει την λεγόμενη άγρια ομορφιά του ποδοσφαίρου.  Συγκεκριμένα, ενώ η ομάδα μας ήταν πίσω στο σκορ με 0-1 από το ημίχρονο, μπήκε καλλίτερα στο δεύτερο μισό  όμως  υπέπεσε σε πέναλτυ στο 60΄ του αγώνα, όλοι περίμεναν να γίνει το οδυνηρό 0-2, όμως ο έμπειρος τερματοφύλακας μας Κουνέλης το απέκρουσε. Στην συνέχεια της φάσης κατεβάζοντας την μπάλα ο αμυντικός μας νεαρός Τσότρας μπήκε στην μεγάλη περιοχή του αντιπάλου όπου ανατράπηκε, πέναλτυ που δόθηκε χωρίς καθυστέρηση από τον διαιτητή. Ο Χαλίλι το μετέτρεψε σε γκολ και.... 1-1!  Συνεχίζουμε, σαν να μην έφθαναν αυτές οι 2 καλές στιγμές για την ομάδα μας το επόμενο λεπτό πάλι ο ορμητικός Τσότρας κλέβοντας την μπάλα από επιθετικό του αντιπάλου διέσχισε την δεξιά πλευρά του γηπέδου περνώντας όποιον έβρισκε μπροστά του, μπήκε στην μεγάλη περιοχή του Λαίλαπα και σκοράρισε με συρτό σουτ γράφοντας το 2-1! Έτσι μέσα σε 2 λεπτά η ομάδα μας έφερε τα πάνω κάτω, όπως είπαμε πριν αντί να βρίσκεται 0-2 πίσω στο σκορ βρίσκεται 2-1 μπροστά! Οι αντίπαλοι κατέρρευσαν και στην συνέχεια μην μπορώντας να αντιμετωπίσουν την πίεση των παικτών μας υπέπεσαν και σε δεύτερο πέναλτυ πάνω στον Ισλαμάι και Θλιβτη που μετέτρεψε σε γκολ πάλι ο αποτελεσματικός Χαλίλι. Στις ζημιές του αγώνα οι τραυματισμοί και αναγκαστικές αλλαγές των Ντούλη Δ και Κρουσουλούδη Μ. Περαστικά σας παιδιά! Στα κέρδη του αγώνα οι καλή εμφάνιση και διάκριση άλλων λίγο και άλλων περισσότερο, των νεαρών Τσότρα, Καραβάτα, Ισλαμάϊ, Δημήτρουλα και Θλιβίτη όπου μαζί με τους νεαρούς Κοκολάκη και Κοντό που δεν έλαβαν μέρος δικαιολογημένα ευλόγως ελπίζουμε να στηριχθεί η ομάδα στα επόμενα χρόνια.
OΜΗΡΟΣ ( Ρυθιανός Α.)
Κουνέλης Ι, Τσότρας Γ, ΝτούληςΔ ( 30΄λτρ  Ντίλης Δ( 70'  Θλιβίτης Κελ.)), Γεροντιδάκης Κ, Κρουσουλούδης Μ ( 60΄ λτρ Δημήτρουλας Κ) Καραβάτας, Χαλίλι Ρ.,  Ζαχαρίου Βαλ., Ντίλης Χρ( 75΄ Λεώδης) Κοκκώδης Αρ. και Ισλαμάϊ Φ..
Στην 18άδα ακόμα οι Αγορής Ελ., Κοκολάκης Μιχ. και Κρητικός Παν.

Η νίκη μας αυτή ήταν η έβδομη σε 16 αγώνες  που μας έφερε στη  5η θέση της βαθμολογίας 30-27 στα γκολ, ενώ απομένουν ακόμα 4 αγώνες να συμπληρωθεί το πρωτάθλημα πριν από τους αγώνες κατάταξης ( play off)

Σημείωση:
Φίλοι και μέλη του ΟΜΗΡΟΥ από αυτό το βήμα θα έχετε εβδομαδιαία ενημέρωση .







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου