Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

ΠΑΝΟΙΝΟΥΣΣΙΟΣ - ΟΜΗΡΟΣ 4-1

     


               Το άσκημο αυτό αποτέλεσμα δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του αγώνα, οι ποδοσφαιριστές μας προσπάθησαν αλλά δεν μπόρεσαν γιατί  α) έπεσαν πάνω στο σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων, β) προδόθηκαν από στιγμιαία τα λάθη στην άμυνα που τα εκμεταλλεύτηκαν με τον καλλίτερο τρόπο οι αντίπαλοι και γ) βρήκαν στην καλή τους ημέρα τον αντίπαλο ΄΄σεντρε φορ΄΄ και αντίπαλο τερματοφύλακα.  Ο αγώνας σε κανένα σημείον  δεν έχασε  το ενδιαφέρον του, τα παιδιά μας παρά την διαφορά στο σκορ ποτέ δεν τα παράτησαν και οι αρκετοί φίλαθλοι τον απόλαυσαν. .                                                Μέχρι το 40΄του πρώτου ημιχρόνου ο αγώνας ήταν μοιρασμένος με τον ΟΜΗΡΟ να έχει δοκάρι στο 30΄. Τα 2 γκολ τα δεχτήκαμε στο 40΄και στο 45΄. Με την έναρξη του β΄ μέρους συνωμότησε η φύση και δεχτήκαμε πολύ γρήγορα άλλα δύο γκολ. Τα 4 γκολ δεν βάρυναν τα πόδια των παικτών μας αντίθετα  από το 55΄μέχρι τέλους η μπάλα παιζόταν σχεδόν στην αντίπαλη εστία αλλά εκτός από το γκόλ στο 65΄ με απ΄ευθείας κτύπημα φάουλ ( ποίημα) του Ψαρούδη I. του Μ. δεν καταφέραμε κάτι καλλίτερο παρά την πίεση που ασκήσαμε. Στο λεπτό αυτό είχαμε και την πρώτη αποβολή αντιπάλου με δεύτερη κίτρινη για σκληρό παιχνίδι, επίσης δεύτερη κάρτα για το ίδιο λόγο δέχτηκε έτερος αντίπαλος στο 40΄.

 ΟΜΗΡΟΣ( Μοντιάδης)  Ανδρεάδης  Γ. , Τσότρας Γ., Σωτηράκης Ισ., Κοντός Σωκ., Δαφνίτης Π., Καραβάτας Μ., Κοκκώδης Αργ., Ψαρούδης Ι του Γ., Ψαρούδης Ι του Μ, Μπατσάλας Θ., και Σταυρινούδης Σωτ. Έπαιξαν ακόμα οι: Xαλίλι Ρικ., Χαλίλι Ρεν., Κόκκινος Δ και Κουμελάς Στ.  Στην 18άδα ακόμα οι Μιμίδης Στ., Μαυρογιάννης Θεοδ., Γανιάρης Μ και Κωνσταντίνου Αργ.

Επόμενος αγώνα στην Καλλιμασιά με αντίπαλο το ΚΛΑΣΣΙΚΟ την Τετάρτη 11/11 και ώρα 15:00. Ευκαιρία για την ομάδα μας να βάλει σε μια παρένθεση  το άτυχο χθεσινό αποτέλεσμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου