Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΝΔΡΙΚΟ: ΚΥΒΕΛΗ - ΟΜΗΡΟΣ 2-0


ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΤΕΣ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ''ΑΛΦΑ''
(Κυριακή 6/2 12:00)

        Δεν τα κατάφεραν οι  παίκτες μας παρά τις φιλότιμες προσπάθειές τους, να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα χθες το μεσημέρι . Αντίπαλος μιας εκ των πρωτοπόρων του πρωταθλήματος β΄Χίου 'ΚΥΒΕΛΗ'. 

      Πριν τον αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή προς τιμή του δολοφονημένου ΑΛΚΗ.   οι παίκτες και οι διαιτητές παρατάχθηκαν σε σχήμα 'ΑΛΦΑ΄ ( Το πρώτο γράμμα του ονόματος Άλκηβιάδης)

    Ο αγώνας άρχισε με τον 'ΟΜΗΡΟ΄ πιο δραστήριο έως το 18' όπου αναπάντεχα δεχτήκαμε το πρώτο γκολ μετά από σύγχυση στην περιοχή μας. Από αυτό το λεπτό μέχρι και το τέλος του Α΄ημιχρόνου  με άλλο αέρα η αντίπαλος επέβαλε το παιχνίδι της , είχε ευκαιρίες για 'αλλο ένα γκολ αλλά οι προσπάθειές της προσέκρουαν στον φορμαρισμένο τερματοφύλακά μας. Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξαν τα πράγματα, εμφανώς καλλίτερη η ομάδα μας πήρε εκείνη τα ηνία του αγώνα έκανε ευκαιρίες για γκολ και ζήτησε πέναλτυ σε μια φάση στο 65΄ που φάνηκε αντίπαλος αμυντικός να αποκρούει την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή.  Στο 85΄όμως σε αντεπίθεση οι αντίπαλοι κέρδισαν πέναλτυ για ανατροπή στην περιοχή μας που το μετέτρεψαν σε γκολ και 2-0.

ΟΜΗΡΟΣ ( Μοντιάδης)  Ανδρεάδης Γ., Ψαρούδης Ι (Τζούνορ), Κόκκινος Δ., Γανιάρης Μ., Κοντός Σωκρ., Καραβάτας Μ., Τσότρας Γ., Χαλίλι Ρεν. ( 69΄ Κουμελάς Στ.) Ψαρούδης Ι., Μπατσάλας Θωμάς, Χαλίλι Ρικ.( 85΄Σταθόπουλος Παν) Στον  πάγκο ακόμα οι:  Σταυρινούδης Σωτ . και Ξενάκης Αλ..

Επόμενος αγώνας με ΠΑΝΟΙΝΟΥΣΙΟ στο γήπεδο Νίκος Σύλλας στην Καλλιμασιά την Κυριακή 13/2 12:00  το μεσημέρι.


 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου