Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ/ ΠΥΡΓΟΣ - ΟΜΗΡΟΣ 2-2





      Άλλη μια πολύ καλή εμφάνιση για τους μικρούς μας σήμερα το απόγευμα εκτός έδρας , στο Πυργί. Το αποτέλεσμα δεν αποδίδει την εικόνα του αγώνα  γιατί η ομάδα μας ειδικά στο πρώτο μισό αν και φιλοξενούμενη ήταν εμφανώς καλλίτερη από τους οικοδεσπότες. Για ακόμα μια φορά δυσκολεύτηκε πολύ στην τελική μπαλιά με αποτέλεσμα να μην βρει δίχτυα  στις 10 περίπου προσπάθειες.  
Στο δεύτερο  μισό ανέβηκε  ο Πύργος με αποτέλεσμα να προηγηθεί με πέναλτυ στο 40΄ ( Ο αγώνας είχε 2 ημίχρονα των 35΄). 1-1( επιτέλους δίχτυα!)  στο 45΄,Ο Όμηρος απάντησε με  λόμπα -γκολ ποίημα του Φρ. Ισλαμάϊ από 35 μέτρα μετά από κοντινή πάσα του Ρενίς Χαλίλι. 2-1 στο 55΄ από κοντά μετά από ωραία ενέργεια των γηπεδούχων. 2-2  Στο 65΄, ο Ρενίς Χαλίλι κέρδισε πέναλτυ από τον αντίπαλο τερματοφύλακα ,  το οποίο  μετέτρεψε σε γκολ  ο αδελφός του, Ριγκέρτ .

ΟΜΗΡΟΣ ( Ελπ.Αγορής / προσωρινά)
Πολίτσης Α., Ψαρούδης Γ .Γ, Ισλαμάϊ Χ., Κοντός Σ., Βουρνούς Μ., Καραβάτας Μ., Χαλίλι Ριγκ.,  Τσαρδάρης Άκης, Ισλαμάϊ Φρ., Κοκολάκης Ισ. και Χαλίλι Ρεν. Έπαιξαν ακόμα οι : Ψαρούδης Ι. Μ, και Κετενίδης Β. Στον πάγκο ακόμα ο μικρός Κοντός Νίκος.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου