Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΟΜΗΡΟΣ -ΒΑΟ ΔΙΕΚΟΠΗ ΣΤΟ 28΄

 





     Μόνο σε φιλικό αγώνα δεν εξελίχθηκε τελικά η συνάντηση με τον ΒΑΟ το Σάββατο 17/9 το απόγευμα στο χωριό.  Ο αγώνας  διεκόπη στο 28΄λόγω επεισοδίου μεταξύ παικτών, αποτέλεσμα να αποχωρήσει αιμόφυρτος παίκτης του ΒΑΟ.

Για την ιστορία: ΟΜΗΡΟΣ(  Μοντιάδης) Ανδρεάδης,  Ψαρούδης Ι,Γ, Χαλκιάς, Κοντός Σ., Ισλαμάι Α., Καραβάτας, Χούτα, Ψαρούδης Ι .Μ.( 20΄  Χαλκιάς) Χαλίλι Ριγκ., Χαλίλι Ρεν. και Ισλαμάι Φ. Στον πάγκο ακόμα  :  Κερίμης, Ξενάκης , Κοντός Ν., Δαφνίτης Α.


Παρακάτω η απάντηση της ομάδας μας σε άκρως εμπρηστικό και κακόβουλο δημοσίευμα του προέδρου της  φιλοξενούμενης ομάδας.

από:Omiros Kallimasias omiroskallimasias28@gmail.com
προς:ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟΣ <ikarras43@gmail.com>,
Chios Press <chiospress@gmail.com>,
chios in <chiosin.press@gmail.com>
κοιν.:"Ε.Π.Σ ΧΙΟΥ" <epsxiou@otenet.gr>
ημερομηνία:18 Σεπ 2022, 10:41 μ.μ.
θέμα:ΦΙΛΙΚΟ OMHΡΟΣ - BAO. ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ
εστάλη από:gmail.com

''Σχετικά με το επεισόδιο που έλαβε χώρα στο φιλικό παιχνίδι μεταξύ Ομήρου και Βαρβασιακού και την καταγγελία που δημοσιεύθηκε από το σωματείο του Βαρβασιακού, ως διοίκηση του Ομήρου Καλλιμασιάς έχουμε να δηλώσουμε τα εξής Η βία σε κάθε μορφή είναι καταδικαστέα και κατακριτέα. Το κείμενο όμως που δημοσιεύθηκε είναι γεμάτο ανακρίβειες (ακόμα και ψέματα), καθώς ο αυτός που το συνέταξε δεν βρισκόταν στο γήπεδο και στοχεύει μάλλον στο να δημιουργήσει εντυπώσεις και να εκτοξεύσει κατηγορίες και απειλές παρά στην αλήθεια και την επισήμανση του γεγονότος. Για αυτό λοιπόν και εμείς οφείλουμε να παρουσιάσουμε την αλήθεια από τη μεριά μας όπως την ζήσαμε στο γήπεδο. Αν και δεν είμαστε εδώ για να επιρρίψουμε ευθύνες πρέπει να αναφέρουμε ότι ο παίχτης του Βαρβασιακού υπήρξε προκλητικός καθ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, γεγονός που επισημάνθηκε από τον πάγκο μας στον αντίπαλο προπονητή ο οποίος μας διαβεβαίωσε ότι θα τον συνετίσει. Παρόλα αυτά αποκορύφωμα ήταν να βρίσει χυδαία μπροστά σε όλους τους παίχτες την μητέρα του παίχτη του Ομήρου με αποτέλεσμα ο αδελφός του ακούγοντας τον να ξεσπάσει σε αυτή την απρεπή και απαράδεκτη ενέργεια. Στο γήπεδο υπήρχαν πάνω από πέντε μέλη του ΔΣ που αμέσως ενδιαφέρθηκαν ώστε να λήξει το συμβάν χωρίς περαιτέρω προσκρούσεις και παρείχαν βοήθεια στον τραυματία. Ο πρόεδρος κάλεσε τον γιατρό Περικλή Πελαντή ο οποίος εξέτασε τον τραυματισμένο ποδοσφαιριστή και ο ΓΓ προσφέρθηκε να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο μετά από υπόδειξη του γιατρού. Ο πρόεδρος της ομάδας βρισκόταν σε επικοινωνία με τον πατέρα του παιδιού από ενδιαφέρον για την υγεία του χωρίς υστεροβουλία ενώ του ζήτησε προσωπικά συγγνώμη. Ως διοίκηση ουδέποτε φανατίσαμε ή παρακινήσαμε τους παίχτες μας σε επιθετικές συμπεριφορές. Τέτοια περιστατικά δεν έχουν ποτέ επαναληφθεί στην ομάδα μας. Σε θέματα βίας και χουλιγκανισμού είμαστε ανένδοτοι για αυτό και ο εν λόγω ποδοσφαιριστής απομακρύνθηκε διαπαντός από την ομάδα. Αν μετά από όλα αυτά το σωματείο πιστεύει ότι δεν εκφράστηκε συγγνώμη από μεριάς μας τότε μάλλον υπάρχει μια παρανόηση ως προς τη σημασία της εν λόγω λέξης. Οι ανακοινώσεις εν θερμώ μόνο κακό προκαλούν, δυναμιτίζουν ένα καλό κλίμα και ανοίγουν χάσματα μεταξύ των ομάδων. Παρόλα αυτά ζητάμε και πάλι και επίσημα συγγνώμη από τον ποδοσφαιριστή και την οικογένειά του για το γεγονός και του ευχόμαστε περαστικά ενώ πιστεύουμε ότι δεν είναι δυνατόν ένα μεμονωμένο περιστατικό μεταξύ ανηλίκων να αμαυρώσει τις πολυετείς άριστες σχέσεις μεταξύ των ομάδων μας. Εκ του ΔΣ.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου