Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Β΄ - ΟΜΗΡΟΣ 0-5, ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ


          Ευρεία νίκη πέτυχε η νεανική ομάδα του ΟΜΗΡΟΥ στα Καρδάμυλα σήμερα το απόγευμα, απέναντι στα νεαρά παιδιά του ΠΟΔΕΙΔΩΝΑ Β΄ ,  με ΄΄ χάουλ΄΄ *του Πελαντή. Nαι 4 γκολ από τον Πελαντή που έκλεψε την παράσταση. Οι παίκτες του ΟΜΗΡΟΥ μπήκαν σοβαροί στον αγώνα και έπαιξαν πειθαρχημένα έως και το τελευταίο λεπτό. Συγχαρητήρια πάντως στο Ποσειδώνα που τόλμησε να κατεβάσει ομαδα β΄ με παιδιά κάτω των 21 ετών και στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του που κυνήγησαν τον αγώνα για κάτι καλλίτερο σε όλη την διάρκεια του.

Ο Χορός των γκολ:  

Στο 5΄    0-1 , Άψογη μεταφορά της μπάλας δεξιά από τερματοφύλακα στην επίθεση με συμμετοχή  αρκετών παικτών μέχρι που ο Χούτα βρήκε τον Πελαντή. Ο τελευταίος με δυνατό μονοκόμματο σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ.

Στο 10΄ 0-2,  Δούλεψε από δεξιά και πάλι η μεταφορά για σεμινάριο, αυτή την φορά,  έως τον Ψαρούδη Ι του Γ που βρέθηκε δεξιά στο κόρνερ. Αυτός 'σεντράρησε' , πήδηξε ψηλά  ο Πελαντής και η κεφαλιά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ποσειδώνα Β΄.

Στο 15΄  0-3, Κέρδισε την μπάλα στο κέντρο αριστερά ο Χαλίλι Ρενίς, προχώρησε , πέρασε 3 αντιπάλους και 'σεντράρησε' , η μπάλα βρήκε προτεταμένο χέρι αντιπάλου στην μικρή περιοχή, δόθηκε πέναλτυ , ο Πελαντής ευστόχησε κάνοντας  ''χατ τρικ΄΄

Στο 55΄  0-4,  Κέρδισε φάουλο Βουρνούς  από πολύ δεξιά στο ύψος της περιοχής. Ο Χούτα το εκτέλεσε στο.... πόδι του Πελαντή  που ''έγραψε΄΄ από πολύ κοντά και 4 γκολ ο σκόρερ.

Στο 75΄ 0-5. Σύγχυση στην αντίπαλη περιοχή, αλλεπάλληλα σουτ και αντίστοιχες αποκρούσεις έως ότου η μπάλα έφθασε στο πόδι του Ισμαλάϊ Φ που έβαλε  το κερασάκι στην τούρτα με ξερό σουτ μέσα από την περιοχή

ΟΜΗΡΟΣ(Μοντιάδης)

Ανδρεάδης Γ., Βουρνούς Μ.( 85΄ Θλιβίτης Κελ.), Χαλίλι Ρεν., Μαργούνης Χρ., Κοντός Σωκ., Καραβάτας Μ. (70΄Τζανδάρης Παν.)  , Ψαρούδης Ι .Γ., Χαλίλι Ριγκ ( 85 Δαφνίτης Παντ.)., Πελαντής Στ., Χούτα Χ. ( 58΄ Ισμαλάϊ Φ) και Σταυρινούδης Σωτ. Στην 18άδα ακόμα οι Πολίτσης Αν. και  Ψαρούδης Ι.Μ.

Επόμενο παιχνίδι στην Καλλιμασιά Κυριακή 13/11  12:00  με τον ΠΑΝΟΙΝΟΥΣΙΟ .

* ''For reference: 2 = brace, 3 = hat-trick, 4 = haul, 5 = glut, 6 = double hat-trick, 7 = haul-trick. etc''

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου