Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

ΟΜΗΡΟΣ - ΠΑΝΟΙΝΟΥΣΣΙΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ 3-2!


          Καλή εμφάνιση της ομάδας μας σήμερα το μεσημέρι στην Καλλιμασιά και νίκη με μεγάλη ανατροπή. Το 0-2 στο 50΄ έγινε 3-2 στο 90΄ . Έτσι ο ΟΜΗΡΟΣ με 2 νίκες σε 2 αγώνες οδηγεί πρώτος το πρωτάθλημα β΄Χίου με συντελεστή γκολ 8-2.  

         Στο παιχνίδι τώρα η ομάδα μας ήταν συντριπτικά καλλίτερη από τον αντίπαλό της αλλά σε δυο στιγμές ολιγωρίας  τους επέτρεψε να προηγηθούν με 0-2. Στην συνέχεια εντείνοντας τις προσπάθειες και πιστεύοντας στην  ανατροπή,πέτυχε 3 γκολ και πήρε μια δύσκολη  νίκη . 

Τα γκολ: 

0-1   Στο 5΄ σε αντεπίθεση ,από ελεγχόμενη θέση ΄΄οφ σαιντ΄΄ έφυγε αντίπαλος επιθετικός και έδωσε σε επερχόμενο συμπαίκτη του που δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει από κοντά σε μια άτυχη στιγμή και ολιγωρία της άμυνας του ΟΜΗΡΟΥ.

0-2   Στο 50΄ όταν αντίπαλος επιθετικός εκμεταλεύτηκε  άλλο ένα λάθος της άμυνά μας και  σκόραρε από πολύ κοντά.

1-2  Στο 55' , 'Πέναλτυ΄ κερδισμένο από τον εξαιρετικό Ριγκέρτ Χαλίλι μετέτρεψε σε γκολ ο έμπειρος Πελαντής.

2-2  Στο 60΄, κερδισμένο φάουλ του ταχύτατου  Ψαρούδη Ι του Γ από δεξιά στο ύψος της περιοχής των αντιπάλων κοντά στο πλάγιο , εκτελέστηκε από τον μικρό αλλά τεχνίτη στο είδος,( ο μικρός  15 χρονών)Χούτα. Δημιουργήθηκε σύγχυση στην αντίπαλη περιοχή όπου έξυπνα ο  Καραβάτας  έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα  , ένα κουβάρι οι παίκτες μας πανηγύρισαν το γκολ της ισοφάρισης.

3-2 Στο 90+  (  καθηστερήσεις του αγώνα) Ο  δραστήριος  Θλιβίτης κέρδισε φάουλ αριστερά μεταξύ κέντρου και μ. περιοχής των αντιπάλων.  Εκτελεστής με όλη την σημασία της λέξης  ο Χούτα  και πάλι,  έστειλε την μπάλα με συρτό δυνατό σουτ  στα δίχτυα του εμβρόντητου αντίπαλου τερματοφύλακα. Πλήρης ανατροπή μάσα σε έξαλλους  πανηγυρισμούς  από παίκτες και θεατές.

Μπράβο στα παιδιά μας που πίστεψαν και προσπάθησαν μέχρι το τέλος!

ΟΜΗΡΟΣ( Μοντάδης)  Ανδρεάδης Γ., Βουρνούς Μ ( 22΄ Χούτα Χ), Χαλίλι Ρεν., Μαργούνης Χρ., Κοντός Σωκρ., Χαλίλι Ριγκ., Καραβάτας Μ.(65΄ Ισλαμάϊ Φρ), Τσανδάρης Παν.( 65΄ Ψαρούδης Ι του Μ) Πελαντής Στ., Σταυρινούδης Σωτ.(  85΄ Θλιβίτης Κελ)  και Ψαρούδης Ι του Γ.  Στην 18άδα ακόμα οι :  Πολίτσης Αν., Δαφνίτης Παντ., Δαφνίτης Αλ. και Κουμελάς Στ.

Επόμενο παιχνίδι στην ΄΄Σέντα΄΄ με την ΕΝΩΣΗ Λαγκάδας/Συκιάδας  το επόμενο Σάββατο 19/11 στις 3 το απόγευμα.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου