Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023

Λέων Αφροδισίων - Όμηρος Καλλιμασιάς 0-2 Δεύτερη σερί νίκη για τον Όμηρο.

 Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο (Σάββατο 9 Δεκεμβρίου) η αναμέτρηση ανάμεσα στον Λέων και τον Όμηρο στο Φαφάλειο με την ομάδα μας τελικά να παίρνει μια σημαντική νίκη με 0-2 και να διατηρεί τις ελπίδες για άνοδο στην Α τοπική κατηγορία Χίου

Στο πρώτο ημίχρονο και ειδικότερα στο πρώτο μισάωρο η ομάδα μας δεν δημιούργησε κάποια σημαντική ευκαιρία για γκολ παρά μόνο με δύο σουτ του Χαλίλι Ρενίς Στο 8' και του Κάφα στο 30' τα οποία απέκρουσε εύκολα ο τερματοφύλακας. Στην συνέχεια του πρώτου μέρους ωστόσο ο Όμηρος ανέβασε στροφές και στα τελευταία 5 λεπτά του Α ημιχρόνου έχασε πολλές ευκαιρίες για γκολ με σουτ του Χαλίλι Ρι στο 40',με γυριστο του Πιτσακη στο 41', κεφάλια του Ντούγκα μετά από φάουλ του Κάφα στο 45 και σουτ του Δελερέ στο 46' το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

Στο Β ημίχρονο ο Όμηρος είχε την κατοχή αλλά δεν δημιούργησε πολλές ευκαιρίες. Στο 65 ο Τσότρας μετά από επέλαση από τα αριστερά σούταρε πάνω στον τερματοφύλακα ενώ στο 70 ο Τσεβέλη έκανε σουτ με την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ.

Το πρώτο γκολ για την ομάδα μας τελικά ήρθε 5 λεπτά πριν την λήξη του αγώνα και πιο συγκεκριμένα στο 86' μετά από πάσα του Κάφα και πλασέ του Τσότρα. Τέλος στο 94 ο Χαλίλι Ρενίς. Έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας μας χαρίζοντας στον Όμηρο μια πολύ σημαντική νίκη.

Διακριθέντες: Ψαρούδης, Τσότρας, Χαλίλι Ρενις

Προπονητής : Μοντιάδης Μερκούριος

Εντεκάδα: Ανδρεάδης,Ψαρουδης, Κατσανίκος, Γρίγος, Ντουγκας, Χαλίλι Ρι, Χαλίλι Ρε, Κάφα ,Τσεβελη Δελερες ,Πιτσακης

Αλλαγές: Τσότρας, Χούτα, Σταυρινούδης 

Αναπληρωματικοί: Κατενίδης, Γιακούμας, κοντός, Καραβάτας




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου