Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023

Όμηρος Καλλιμασιάς-Άτλας 3-1.Μεγάλη νίκη με ανατροπή για τον Όμηρο

 Με νίκη έκλεισε η 7η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β τοπικής κατηγορίας Χίου για τον Όμηρο Καλλιμασιάς αυτήν την φορά κόντρα στην ομάδα του Άτλα με σκορ 3-1 το Σάββατο 2/4/23 στο γήπεδο Νίκος Σύλλας .

Η ομάδα μας δεν ξεκίνησε καλά τον αγώνα και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 10΄ μετά από λάθος της άμυνας μας. Στην συνέχεια ο Όμηρος ανέβασε στροφές και πίεσε για την ισοφάριση χάνοντας κάποιες ευκαιρίες για γκολ με τον Δελερέ μετά από εκτέλεση φάουλ το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας στο 15' και  με τον Χούτα στο 30΄ πάλι με εκτέλεση φάουλ με την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ. Πριν την λήξη του Α ημιχρόνου ο Όμηρος κατάφερε να ισοφαρίσει το παιχνίδι στο 45' μετά από πάσα του Πιτσάκη και σουτ του Δελερέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Στο Β ημίχρονο ο Όμηρος εκμεταλλεύτηκε την κούραση των αντιπάλων κυκλοφόρησε καλύτερα την μπάλα και δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες. Στο 49' μετά από πάσα του Πιτσάκη ο Τσεβέλη έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι ενώ στο 56΄ η ομάδα μας πέρασε μπροστά στο σκορ πάλι με γκολ του Δελερέ μετά από ασιστ του Πιτσάκη .Στην συνέχεια ο Τσεβέλη ήταν  εκείνος που έχασε δύο ευκαιρίες για γκολ ,την πρώτη στο 73' μετά από επέλαση του Ψαρούδη από δεξιά με την μπάλα να καταλήγει αουτ και στο 79' μετά από κάθετη πάσα του Χαλίλι και πλασέ το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Στο 85 ωστόσο μετά από κόρνερ του Χούτα ο Τσεβέλη με δυνατή κεφαλιά θα κάνει τελικά το 3-1 και θα δώσει στον Όμηρο μία σπουδαία νίκη.

Διακριθέντες: Χαλίλι Ρε, Δελερες, Πιτσακης, Ψαρουδης 

Εντεκάδα : Ανδρεάδης ,Ψαρούδης , Κοντός ,Ντούκας , Καραβάτας , Πιτσάκης , Κάφα , Χαλίλι Ρι , Χαλίλι Ρε ,Δελερές , Τσεβέλη

Αλλαγές : Τσότρας , Χούτα , Κατσανίκος 

Αναπληρωματικοί : Δαφνίτης Π , Γιακούμας , Γουβάκης , Σιγούνης ,Γρίγος , Κατενίδης 



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου