Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ...και Α΄ΤΟΠΙΚΟ

Σήμερα στο ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΜΠΟΧΩΡΩΝ θα γίνουν τα εγκαίνια του γηπεδου και θα πρέπει όσοι αγαπάνε τον αθλητισμό στηΧΙΟ να παραβρεθούνε για να δούνε αυτό το στολίδι για τα χιώτικα δεδομένα αλλά να απολαύσουν και τον αγώνα που θα ακολουθήσει... μετά τον αγιασμό και της ομιλίες των εκλεκτών καλεσμένων ανάμεσα στην ομάδα γυναικών του ΒΑΟΛ που αγωνίζεται στην Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ γυναικών και στην ΕΘΝΙΚΗ ομάδα ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ η τελετή θα αρχίσει στις 17:00.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Στο Δημοτικό Στάδιο Χίου γίνετε το ντέρμπι των πρωτοπόρων ανάμεσα στις ομάδες των καμποχωρων ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ και ΔΑΦΝΗΣ στις 16:30 με διαιτητή τον Αναστασιάδη και βοηθούς τους Επιτροπάκη και Ευστρατίου.
  • Στα Θυμιανά γίνεται το γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΤΛΑ και ΗΡΑΚΛΗ στις 16:30 με διαιτητή τον Τσουχλη και βοηθούς τους Πιταούλη και Πολυτάρχου
  • Στο Φαφάλειο στις 16:30 θα διεξαχθεί ο αγώνας ΚΑΡΥΕΣ με τον ΚΟΦΙΝΑ στο πρώτο παιχνίδι του ΞΥΔΑ στην επιστροφή του στο πάγκο των ΚΑΡΥΩΝ ,διαιτητής θα είναι ΣΥΡΙΟΣ με βοηθούς τους ΚΑΡΡΑ και ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ.
  • Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΟΛΟΠΟΤΑΜΙΟΥ στο γήπεδο της Ε.Π.Σ ΧΙΟΥ στην Καλλιμασια αντιμετωπίζει την ομάδα του Λεωνίδα Ευθυμίου ΠΑΓΧΙΑΚΟΣ/ΑΣΤΕΡΑΣ στις 16:30 με διαιτητή τον Σταφίδα και επόπτες τους Θεωδ/ουση και Στουπακη.
Μοιραστείτε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου