Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

ΗΦΑΙΣΤΟΣ - ΕΝΩΣΗ 3-3

Συγκλονιστικό παιχνίδι έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στο Φαφαλίειο Στάδιο ανάμεσα στον Ήφαιστο και την Ένωση Λαγκάδας-Συκιάδας με το τελικό αποτέλεσμα να αφήνει γεύση πικρίας στους γηπεδούχους και..
θριάμβου στους φιλοξενούμενους.
Η Ένωση ξεκίνησε πολύ δυνατά τον αγώνα και μόλις στην πρώτη της ευκαιρία άνοιξε το σκορ με τον Κασμά που μπήκε με τη μπάλα στα δίχτυα μετά από κοφτή διαγώνια πάσα του Καλογεράκη. Στην αμέσως επόμενη φάση οι πορτοκαλί έχασαν μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους καθώς το πολύ δυνατό σουτ του Μαυρέλου Θ. τράνταξε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Ηφαίστου. Άλλη μια μεγάλη ευκαιρία για την Ένωση στο επόμενο πεντάλεπτο με τον Κασμά να βγαίνει μόνος με την εστία αλλά να τραβιέται πολύ δεξια και να χάνει την ευκαιρία. Εκεί ο Ήφαιστος συνήλθε και άρχιζε να κερδίζει μονομαχίες με μια τέτοια να φέρνει στο 25' τον Ξενάκη μέσα στην περιοχή της Ένωσης και να νικάει τον Σαραντινό με άψογο πλασέ. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έχοντας και την εύνοια του δυνατού ανέμου κυριάρχησαν στο χώρο του κέντρου και ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ με το καταπληκτικό χτύπημα φάουλ του Νέλα λίγο πριν τη συμπλήρωση 40 λεπτών.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ήφαιστος μπήκε ακόμα πιο δυνατά και ευτύχησε να κάνει τρία τα τέρματά του όταν στο 50' μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Ξενάκης πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας και ανενόχλητος έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Σαραντινού. Η επικράτηση των γηπεδούχων έδειχνε να σφραγίζεται όταν στο 55' ο προκλητικός Νέλα κέρδισε την αποβολή του εκνευρισμένου αρχηγού της Ένωσης, Βαβούλη Λ. Από εκεί και μετά ο Ήφαιστος ήλεγξε το παιχνίδι μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο και έκλεισε την Ένωση στο μισό γήπεδο απειλώντας να δώσει μεγαλύτερες διαστάσεις στο σκορ. Εκεί ξεκίνησε η ολική ανατροπή για τους γηπεδούχους με τους Καλογεράκη και Κασμά να κυνηγούν όλες τις φάσεις από τα διωξίματα των αμυντικών τους. Σε μια επέλαση του Καλογεράκη από αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Μπακόλα Μ. και αυτός με φωτοβολίδα από τα 30 μέτρα την έστειλε στο αριστερό παραθυράκι του ανήμπορου Μπουζάνη. Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν να τα παίξουν όλα για όλα και με βαθιές μπαλιές στην πλάτη της άμυνας προσπαθούσαν να εκμεταλλευτούν τους 2 επιθετικούς τους. Η ισοφάριση ήρθε στο 90' με τον Κασμά να τσιμπάει την μπάλα πάνω από τα κεφάλια τριών (!!!) αμυντικών και τον Καλογεράκη με βολέ στην κίνηση να επιβραβεύει την κατάθεση ψυχής της ομάδας του.
Καλή η διαιτησία του Τσαπάρα με μελανό μόνο σημείο την αποβολή από τον πάγκο της Ένωσης του ήδη αντικατεστημένου Καζάκα (που μάλλον οφείλεται σε παρανόηση). Πολύ καλός και ο βοηθός Τσούχλης ενώ με προβληματάκια στις υποδείξεις του ο έτερος βοηθός Στουπάκης.
*Στο άλλο παιχνίδι Πανεπιστήμιο-Κλασσικό/μίνι 1-2

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου