Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΒΑΟΛ-ΟΜΗΡΟΣ 70-57


Στιγμιότυπο κερκίδας ΟΜΗΡΟΥ.
Για τρίτη φορά τα τελευταία τρία χρόνια ο ΟΜΗΡΟΣ μας βρέθηκε στον τελικό του κυπέλλου.
Για τρίτη φορά κέρδισε την μάχη της κερκίδας κατά κράτος αλλά έχασε το κύπελλο. Και αυτή την φορά το πάλεψε όσο μπορούσε αλλά υπέκυψε φυσιολογικά απέναντι σε ένα μπαρουτοκαπνισμένο από την Γ' εθνική κατηγορία φέτος ΒΑΟΛ.
Περισσότερες φωτο από φακό ομάδας.





Πως είδε τον αγώνα το: " www.sportschios.gr"


Διπλή χαρά σήμερα για τον ΒΑΟΛ, αφού εκτός από την κατάκτηση του Κυπέλλου για τη σεζόν 2013-14, έκανε και την πρώτη του νίκη στη Γ' Εθνική απέναντι στον Παπάδο (20-0) ο οποίος έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.
Στο κατάμεστο κλειστό Καμποχώρων, που φιλοξένησε για πρώτη φορά τελικό Κυπέλλου, ο ΒΑΟΛ κατέκτησε για δεύτερη φορά στην ιστορία του το τρόπαιο, αφού επικράτησε στον τελικό του Ομήρου με 70-57. Αντίθετα, για τον Όμηρο είναι η τρίτη φορά και μάλιστα συνεχόμενη που βρίσκεται στον τελικό, αλλά χωρίς να καταφέρει να σηκώσει το τρόπαιο.
Στο ματς, ο ΒΑΟΛ ήταν αυτός που ξεκίνησε δυνατά και προηγήθηκε με 17-09 λίγα λεπτά πριν το τέλος της πρώτης περιόδου, αλλά στη συνέχεια ο Όμηρος με ένα σερί 9-0, έφτασε στην ισοφάριση, για να περάσει μπροστά για πρώτη φορά στο 12' με 17-18. Εκεί ήταν η σειρά του Σουλίκα να ανεβάσει στροφές και να πετύχει κάποια σημαντικά καλάθια για τον ΒΑΟΛ, διαμορφώνοντας το σκορ στο +6 (28-22) λίγο πριν το ημίχρονο.
Στην επανάληψη, ο ΒΑΟΛ ήταν και πάλι αυτός που μπήκε δυνατά, με την σκυτάλη αυτή τη φορά να παίρνει ο Τροβάς, ο οποίος μετά από δύο τρίποντες... βόμβες, έφερε την ομάδα του να προηγείται με διψήφια διαφορά και μάλιστα στο μέγιστο +16 (49-33), λίγα λεπτά πριν το τέλος της 3ης περιόδου. Ο Όμηρος πίεσε και μείωσε στο -5 (58-53) στο 35', αλλά λίγα λεπτά αργότερα ο Χατζηλάμπρου θα πετύχει τρίποντο και θα φέρει ξανά την ομάδα του σε διψήφια διαφορά (63-53) στο 37', κόβοντας έτσι κάθε ελπίδα του αξιόμαχου Ομήρου. Το τελικό 70-57 βρήκε τον ΒΑΟΛ να πανηγυρίζει στο κέντρο του γηπέδου και τους φιλάθλους να χειροκροτούν για τον όμορφο αγώνα που παρακολούθησαν.

ΒΑΟΛ - ΟΜΗΡΟΣ 70-57
Διαιτητές: Λουκαράκης-Γιακούμας
Δεκάλεπτα: 17-15, 14-13, 21-11, 18-18
ΒΑΟΛ (Βούλικας): Αλέξάκης, Ζεχερλής 2, Τσαπρούνης 12(1), Σουλίκας 19(1), Τσιριγώτης, Σακελλάρης, Χατζηλάμπρου 10(2), Τσελεπίδης 3, Νακόπουλος 4, Τροβάς 16(2), Μιχαλιός 2, Καλιμανάς 2
ΟΜΗΡΟΣ (Μπόλιας): Φεγκουδάκης, Λεγάτος 6, Μοσχούρης 5, Μυλιόρδος, Ψιακής 3, Μακρίδης, Φαφαλιός 2, Φουντουλάκος 12(2), Χαμέτης 2, Στακιάς 27, Φλαμουράκης

   

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ Ο ΜΗΡΟΣ ΠΕΤΑΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ.ΚΡΙΜΑ.ΜΟΝΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ 1999-2004 ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΡΙΣΑΝ 5 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 3:27, O Mάϊος έρχεται... η ομάδα έχει ανάγκη από νέο αίμα.'Έλα κοντά για να έρθουν και άλλες διακρίσεις γιατί όχι και πρωταθλήματα!
ΚΠΣ

Ανώνυμος είπε...

Πολύ φιλό Βούλικας είσαι φίλε.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΨΟΥΡΗΣ ΜΕ ΒΟΥΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ

Κ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ .....
ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΑΠΑΝΗΘΗΚΑΝ ΤΟΤΕ Κ ΤΩΡΑ.....

ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΟΛΑ ΕΥΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ

ΟΜΗΡΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ

Δημοσίευση σχολίου