Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Α΄ΧΙΟΥ, ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - ΟΜΗΡΟΣ 3-0

Άλλο ένα πλασματικό σκορ, χάσαμε με ευρύ σκορ αν και παίξαμε καλά....Μας έλλειψε η αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια.
ΟΜΗΡΟΣ : Ζαχαρίου, Μονιός ( 75΄Ναγκολούδης), Τομάζος, Γιαζιτζόγλου, Αγορής, Μουλάκης, Σωτηράκης, Αναστασάκης (80΄Μανιάτης), Μπογιατζής Στ. ( 44΄Κοκκώδης), Καϊμάκης, Μπαστιάνος. Την 18άδα συμπλήρωσαν οι: Αμπαζής, Κοκοκυρης Δ., Αμύγδαλος και Μαυρογιάννης.

Παρακάτω πως είδαν το παιχνίδι από το: "www.sportschios.gr"
Στα Καρδάμυλα ο Ποσειδώνας επέστρεψε στις νίκες, μετά την ήττα από την Καλαμωτή την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς επικράτησε του Ομήρου εύκολα με 3-0.
Αυτή ήταν η 11η νίκη για τους γηπεδούχους στο πρωτάθλημα, με την οποία έφτασαν τους 35 βαθμούς και αύξησαν τη διαφορά τους από την 6η Μικρασιατική στους 5. Για τον Όμηρο από την άλλη αυτή ήταν η 8η ήττα, παραμένοντας έτσι στην 8η θέση και τους 21 βαθμούς.
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, το γεγονός ότι ο Μιχάλης Χατζηδάκης δεν είχε στη διάθεση του κανέναν από τους 3 τερματοφύλακες που υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας (Μαυρογιάννης τραυματίας, Σκαλτσάς τιμωρημένος, Έξαρχος άρρωστος), με αποτέλεσμα να καθίσει κάτω από τα γκολπόστ ο αμυντικός Μάριος Ζαχαρίου.
 Ισορροπημένο το πρώτο μέρος, με τους γηπεδούχους να έχουν δοκάρι με τον Ρε, με σουτ μέσα από την περιοχή και μια καλή φάση με τον Φεγγουδάκη, ενώ ο Όμηρος είχε κάποια καλά σουτ με τον Μπαστιάνο και τον Καϊμάκη.
Στην επανάληψη ο Ποσειδώνας μπήκε πιο δυνατά και πήρε τον έλεγχο του αγώνα. Στο 58΄ ο διαιτητής Ευστρατίου έδωσε έμμεσο φάουλ για τον Ποσειδώνα αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή του Ομήρου, καθώς οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων, Γιαζιτζόγλου και Μονιός αντάλλαξαν κάποια ΄΄γαλλικά΄΄ μεταξύ τους, με τον Ρε να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να νικάει τον Ζαχαρίου. Στο 84΄ ο Φεγγουδάκης έκανε το 2-0 με πλασέ από το ύψος του πέναλτι, μετά από πάσα του Νιάκα, ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Μπουρνιάς στις καθυστερήσεις, μετά από ατομική ενέργεια και σουτ από αριστερά μέσα στην περιοχή.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου