Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ - ΟΜΗΡΟΣ 0-0



    Μπορεί να θεωρηθεί και θετικό το σημερινό αποτέλεσμα απέναντι στην "ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ" αφού η αντίπαλος φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και προερχόταν από ένα μεγάλο "διπλό" κόντρα στον Ατρόμητο εκτός την περασμένη αγωνιστική. Η ομάδα μας με τον Φάνη Μπουζάνη στον πάγκο,μετά την αποχώρηση του Κρουσουλούδη,παρουσιάστηκε πιο επικίνδυνη έκανε πολλές φάσεις και είχε αρκετές καλές στιγμές για να σκοράρει με καλλίτερη μια κεφαλιά του Ψαρούδη στο 40' η οποία αποκρούστηκε με υπερένταση από τον καλό πορτιέρο της αντιπάλου.
ΟΜΗΡΟΣ(Μπουζάνης)
Συρρής ΑΝ., Μακρίδης Οδ., Σωτηράκης Ισ., Συρρής Στ., Κούτικας Ι., Βαϊνάς Γ.( 55΄Τσιριγώτης Μ), Βάβουζας Απ., Τζούμας Γ.(70΄ Μαυρογιάννης Θ) Γεροντιδάκης Κ. ( 65 Κουφογιάννης Ισ.), ΨΑρούδης Ι. και Κούτσουρας Δ.. Στον Πάγκο ακόμα ο Μπίκας Ευαγγελος.
ΚΠΣ
Πώς είδαν το παιχνίδι από το: www.sportschios.gr:
"Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ματς μεταξύ της Μικρασιατικής και του Ομήρου, στο Δημοτικό στάδιο, στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής της Α΄ κατηγορίας.
Τέταρτη ισοπαλία στο πρωτάθλημα για τη Μικρασιατική, που πλέον ισοβαθμεί στη 2η θέση και τους 40 βαθμούς  με τον Ηρακλή, έχοντας όμως και ένα αγώνα περισσότερο. Τέταρτη ισοπαλία επίσης και για τον Όμηρο και 2η συνεχόμενη με το ίδιο σκορ, με την οποία έφτασε τους 22 βαθμούς.
Καλό παιχνίδι στο πρώτο μέρος, με αρκετές φάσεις και από τις δύο πλευρές, με την Μικρασιατική να έχει δοκάρι με τον Γκίκα στο 12΄ και καλές στιγμές με τους Εξαδάκτυλο (11΄), Μηναδάκη (28΄) και Αναστασάκη (41΄), ενώ για τον Όμηρο, που έφτασε πολύ κοντά στο γκολ στο 33΄, όταν ο Βάβουζας εκτέλεσε το φάουλ, ο Ψαρούδης έπιασε την καρφωτή κεφαλιά και ο Χριστοφαρής έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ, καλές στιγμές είχαν επίσης οι Γεροντιδάκης (4΄, 25΄) και Ψαρούδης (17΄, 40΄, 42΄).
Έπεσε κατακόρυφα ο ρυθμός στην επανάληψη, με τον Όμηρο να προσέχει περισσότερο την άμυνα του και τη Μικρασιατική να μην μπορεί να μπει στην περιοχή του Συρρή Τ. Καλύτερη στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο ήταν για τους γηπεδούχους στο 79΄, όταν μετά από γέμισμα και λάθος συνεννόηση του Συρρή Τ. με τον Κούτικα, η μπάλα έφτασε στον Εξαδάκτυλο, που με πλασέ από πλάγια δεξιά την έστειλε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Άουτ κατέληξε το σουτ του Σταυρακάκη στο 49΄, όπως και τα σουτ των Κούτσουρα Δ. (73΄) και Μαυρογιάννη (83΄) για τον Όμηρο."



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου