Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

ΚΑΡΥΕΣ - ΟΜΗΡΟΣ 0-1 ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ

        Στο γήπεδο του Δαφνώνα που έχουν προσωρινά για έδρα οι ΚΑΡΥΕΣ άλλη μια νίκη για την ομάδα μας σήμερα. ( Η προηγούμενη ήταν στην τελευταία αγωνιστική του Α΄γύρου που είχαμε κερδίσει την ΔΑΦΝΗ με 0-2)Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος σε όλη την διάρκεια του  με τους γηπεδούχους να έχουν ελαφρά πρωτοβουλία κινήσεων αλλά με την ομάδα μας να είναι περισσότερο επικίνδυνη ειδικά στις αντεπιθέσεις με αιχμή τον  Ψαρούδη που βρέθηκε σε καλή μέρα.
        Το γκολ ήρθε στο 75΄όταν σε κτύπημα κόρνερ για την ομάδα μας ο Ψαρούδης με ψηλό άλμα κέρδισε την κεφαλιά και η μπάλα ψηλοκρεμαστά βρέθηκε στο δεξί "γάμα" της εστίας των αντιπάλων.
        Αξίζει να αναφερθεί ότι στα μισά του Α΄ημιχρόνου  ο τερματοφύλκας του ΟΜΗΡΟΥ Τάσος Συρρής που  έτυχε να τραυματιστεί από αντίπαλο σε διεκδίκηση της μπάλας, με σφιγμένα δόντια από τους πόνους  κατάφερε να βγάλει το παιχνίδι  συμβάλλοντας  τα μέγιστα  για την νίκη . Περαστικά σου Τάσο.
        Η ομάδα των ΚΑΡΥΩΝ τελείωσε τον αγώνα με 10 παίκτες αφού με δεύτερη κίτρινη έφυγε από τον αγώνα ο Παπαμιχαλόπουλος στο 70΄.
Με την νίκη αυτή η ομάδα μας απομακρύνθηκε και άλλο  την ζώνη των " μπαραζ" , με 25 βαθμούς έφθασε στην 7η θέση ( μαζί με το Πύργο που έχει όμως 2 αγώνες λιγώτερους) 2 βαθμούς πάνω από τις ΚΑΡΥΕΣ .
Μετά το τέλος του αγώνα οι παίκτες μας αφιέρωσαν την νίκη τους αυτή στον ασθενή  συμπαίκτη τους Σιδερή Σωτηράκη που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Του εύχονται καλή ανάρρωση και γρήγορα κοντά μας! 
ΟΜΗΡΟΣ( Τσατσαρώνης)
Συρρής Τ., ΓΕροντιδάκης, Κοκοκύρης, Συρρής Στ., Κούτικας, Βαϊνάς, Κούτσουρας Αγγ., Βάβουζας, Ψαρούδης, Κούτσουρας Δ. ( 85'  λ.τρ. Μαυρογιάννης ) και Κουφογιάννης ( 55΄Τσισριγώτης, 70΄ Μπίκας ).
ΚΠΣ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου