Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ


Ένσταση είχε υποβάλει η ομάδα μας για αντικανονική συμμετοχή τιμωρημένου παίκτη της " ΑΠΟ ΧΙΟΣ" στον μεταξύ τους αγώνα στις 23/2/16. Η ένσταση έγινε δεκτή και εκδικάστηκε την περασμένη Τρίτη 1/3/16. Η πειθαρχική επιτροπή πείστηκε για το δίκαιο της ομάδας μας και έτσι όπως κοινοποιήθηκε σήμερα ο αγώνα κατακυρώθηκε υπέρ του ΟΜΗΡΟΥ . 

Το www.sportschios.gr  γράφει σχετικά

"Κέρδισε την ένσταση ο Όμηρος, νέα τιμωρία για ΑΠΟ


Κέρδισε την ένσταση ο Όμηρος, νέα τιμωρία για ΑΠΟ

Μετά τις Καρυές, τώρα και ο Όμηρος κέρδισε την ένσταση κατά του ΑΠΟ Χίου για την αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Βενέτου, στον μεταξύ τους αγώνα για την 18η αγωνιστική της Α΄ κατηγορίας.
Από την Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Χίου, έγινε δεκτή η ένσταση της ομάδας της Καλλιμασιάς, καθώς ο ποδοσφαιριστής δεν είχε εκτίσει ολόκληρη την ποινή των 2 αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί από την αναμέτρηση με την Μικρασιατική (δεν είχε αγωνιστεί μόνο στον αγώνα ενάντια στον Ατρόμητο για την 17η αγωνιστική) και επομένως του απομένει ακόμα μία.
Έτσι ο Όμηρος κερδίζει τον μεταξύ τους αγώνα με 0-3, ανεβαίνοντας στους 21 βαθμούς, ενώ από τον ΑΠΟ Χίου, αφαιρούνται επιπλέον και 3 βαθμοί, με αποτέλεσμα να πέσει στους 6 και να ισοβαθμεί στην τελευταία θέση με την Ένωση. Επίσης του επιβάλλεται και 50 ευρώ πρόστιμο."



Related posts

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου