Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Κ12 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2 - ΚΑΝΑΡΗΣ/ΟΜΗΡΟΣ 4-1 ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝ ΙΑΣ

Κ12  ΚΑΝΑΡΗΣ/ΟΜΗΡΟΣ  ΔΗΜ ΣΤΑΔΙΟ ΧΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 19/5 2019
Πάνω: Μεταξής Ταξ., Χούτα Χέργκι, Κοντός Νικ., Κερίμης Θεοδ., Κλουβάκης Διαμ., Γεωργίτσης Μιχ. και ο προπονητής Ρυθιανός Αντ.  Κάτω:  Παλάσκας Νεκτ., Σαλβαράς Θ., Δαμαλάς Δ.,  Ρέππας Πολ., Καρατζ. Μαρτιν και Αργυράκης Στ.

Δεν τα κατάφεραν τα παιδιά μας σήμερα στον τελευταίο αγώνα της περιόδου απέναντι στον ισοδύναμο ΠΑΝΙΩΝΙΟ 2 αφού παρατάχθηκαν με τερματοφύλακα ανάγκης μετά τον τραυματισμό του βασικού Κερίμη που έπαιξε αναγκαστικά  στο κέντρο. Έχασαν με 4-1 κατάφεραν να προηγηθούν στο 25΄ με τον Παλάσκα αλλά γρήγορα ισοφαρίστηκαν και στο δεύτερο ημίχρονο δέχτηκαν άλλα τρία γκολ.
Πάντως ανεξαρτήτως αποτελέσματος τα μικρά παιδιά μας τα έδωσαν όλα για την νίκη και προσπάθησαν μέχρι το τελευταίο λεπτό για κάτι καλλίτερο.
Συγχαρητήρια επίσης και γιά όλη την προσπάθεια της χρονιάς όπου κατάφεραν σε 15 αγώνες να πάρουν 4 νίκες και μια ισοπαλία και να τερματίσουν στην δέκατη θέση ανάμεσα σε 15 ομάδες.

Την προσπάθεια της κοινής ομάδας ΚΑΝΑΡΗ/ΟΜΗΡΟΥ κάτω των 12 ετών, ενίσχυσαν ακόμα κατα την διάρκεια της Χρονιάς  οι:  Tρύφωνας Ελ., Νεαμονίτης Νικ., Λεμονίδης Θεολ., Κουκής Ιωάν. και Κεφάλας Ιωαν.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου