Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Κοκκινέλλης: "Υπολογίσιμη η Δάφνη!"

Ο Φώτης Κοκκινέλλης εκμεταλλεύθηκε το γεγονός, πως ο αγώνας του Κυπέλλου Ερασιτεχνών ανάμεσα σε Δαφνη Δαφνώνα και ΓΑΣ Αναγέννηση/Ιάλυσος πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας και έτσι..,
επιστρέφοντας από την Αθήνα, όπου βρέθηκε ο Αιολικός για το ματς με τον Ηλυσιακό, έκανε μια στάση στο γειτονικό νησί για να παρακολουθήσει τον επόμενο αντίπαλο της ομάδας της Μυτιλήνης στη 2η αγωνιστική των ομίλων στη διοργάνωση.

Ο προπονητής του Αιολικού παρακολούθησε ιδίοις όμμασι τη νίκη της ομάδας της Χίου απέναντι στους Ροδίτες (3-1) και μίλησε στο sportlesvos.gr για τη δυναμικότητα του αντιπάλου: "Ήταν ένας αγώνας, στον οποίο η Δάφνη κέρδισε απολύτως δίκαια. Οι Χιώτες ήταν ανώτεροι του Ιάλυσου και δικαιολογημένα πέρασαν στον επόμενο γύρο. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα υπολογίσιμο αντίπαλο και θα χρειαστεί από την πλευρά μας μεγάλη προσοχή, αλλά και σκληρή προσπάθεια, ώστε να πάρουμε την πρόκριση μέσα στη Χίο και να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών."
Ο Φώτης Κοκκινέλλης ξεκαθάρισε ωστόσο, πως στον Αιολικό το βλέμμα όλων είναι στραμμένο στον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος: "Για εμάς προέχει το ματς απέναντι στον Άγιο Ιερόθεο, ώστε να τελειώσουμε και μαθηματικά την υπόθεση της παραμονής μας. Με νίκη πάντως, θα αποκτήσουμε και την απαραίτητη καλή ψυχολογία εν όψει του αγώνα κόντρα στη Δάφνη Δαφνώνα για το Κύπελλο Ερασιτεχνών".
πηγη:sportlesvos

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου