Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΜΙΚΡΑ - ΟΜΗΡΟΣ 1-2 ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΧΙΟΥ

Με το σπαθί του ο Όμηρος σήμερα το απόγευμα στο "Μεζάρι" πάτησε  στον τελικό του κυπέλλου κερδίζοντας την καλή Μικρασιατική στην παράταση  2-1!
Μπορεί στην κανονική διάρκεια του αγώνα να μην παίχτηκε ποδόσφαιρο αξιώσεων, μπορεί ο ΟΜΗΡΟΣ να μην έπαιξε όπως θα θέλαμε και όπως μπορούσε, μπορεί η αντίπαλος να έπαιξε ένα από τα καλλίτερα της φετινά παιχνίδια...... είχαμε όμως και την παράταση! Εκεί που η ομάδα μας έβγαλε πείσμα, δύναμη και εγωισμό, όσο χρειάστηκε,  εκεί που έδειξε ποιος είναι το αφεντικό του αγώνα και ποιος θα προκριθεί στον τελικό του θεσμού
      Ο αγώνας ξεκίνησε νωθρά με τον ΟΜΗΡΟ να ανεβαίνει μετά το 15λεπτο και να προσπαθεί να κάνει κάτι καλό μετά στημένα και τα μακρινά "αράουτ Ψαρούδη" την στιγμή που η ΜΙΚΡΑ προσπαθούσε πιο ορθόδοξα, αλλά μόνο 3 φορές σε όλο τον αγώνα έφθασε με αξιώσεις κοντά στο γκολ όπου η νευρικότητα των επιθετικών της δεν της έδωσε την ευκαιρία να πανηγυρίσει κανένα. Στις αρχές του αγώνα σε σκληρό μαρκάρισμα επιθετικού της Μίκρας μέσα στην περιοχή μας οι αντίπαλοί μας διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτυ   στον διαιτητή Επιτροπάκη ο οποίος στην συνέχεια του αγώνα ορισμένες αμφισβητούμενες φάσεις τις σφύριζε υπέρ της ΜΙΚΡΑΣ.
       Στην παράταση με το καλημέρα ο Ζαννίκος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο ένα λάθος της άμυνας και με παλικαρίσιο τρόπο άνοιξε το σκορ και έγραψε το 0-1. Για τα επόμενα 10 λεπτά η ομάδα μας πίεζε και έπαιζε πιο ψυχωμένα μπροστά στο "σοκ" της Μίκρας. Στο 11΄της παράτασης ωραίο γέμισμα του Ψαρούδη προκάλεσε αναστάτωση στην περιοχή της Μίκρας και ο Κούτικας από κοντά έγραψε το 0-2! Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο ίδιος παίκτης  αποβλήθηκε με 2η κίτρινη λόγω διαμαρτυρίας και άφησε την ομάδα μας μας με 10 παίκτες.Το ίδιο λεπτό αποβλήθηκε από τον πάγκο του Ομήρου  ο προπονητής Βίλδος Αθ.  Από αυτό το σημείο και μετά η Μίκρα ανέλαβε τα ηνία του αγώνα πίεσε προσπάθησε αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει "από το πουθενά" στο 105΄όταν σε μια μακρινή μπαλιά ο Κοττατής βρέθηκε εκτός θέσης και είδε την μπάλα μέσα στα δίχτυα του, το 1-2 είχε ήδη γραφτεί. Στις αρχές του Β΄μέρους της παράτασης σειρά είχε και η Μίκρα να μείνει με 10  αφού αποβλήθηκε επίσης με 2η κίτρινη παίκτης της. Λίγο πριν την λήξη είχαμε ακόμα μία αποβολή για τον Όμηρο ( Κοκοκύρης Ν) και μία για την Μίκρα με δεύτερες κάρτες για μικροεπεισόδια μεταξύ των παικτών. Αποβολή από τον πάγκο ( 2η κίτρινη) πήρε και ο Κοκοκύρης Ι. που είχε γίνει αλλαγή. Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα η Μίκρα είχε δοκάρι μετά από εκτέλεση φάουλ και στην επαναφορά οι επιθετικοί της την έβγαλαν άουτ. 
Έτσι πήρε επάξια ο ΟΜΗΡΟΣ την άλλη θέση του τελικού  και θα αντιμετωπίσει την ΔΑΦΝΗ τον προσεχή Μάρτη για την κατάκτηση του κυπέλλου Χίου.

Για την ιστορία οι συνθέσεις των ομάδων.
ΟΜΗΡΟΣ: 
 Κωττατής, Καρβέλας, Σωτηράκης (113' Μαυρογιάννης), Κούτικας, Κοκοκύρης Γ. (75' Γεροντιδάκης), Αγορής, Ζαννίκος, Μουλάκης, Πελαντής (104' Κοκοκύρης Ν.), Ψαρούδης, Γιοβανάκης Τήν 18άδα συμπλήρωσαν οι: Ψαρρός, Κρουσουλούδης Δ., Μπανιάς και  Μακρής.

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ: 
 Γωνιάς, Σίμος, Γιούρα, Οικονόμου, Μοσχούρης, Μπουλαζέρης (99' Λοΐζος), Σκανδάλης (87' Οταμπασίδης), Χανδράς, Παντελίδης, Φεγγουδάκης, Μηναδάκης (99' Γκίκας)
ΚΠΣ

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

allo paixnidi evlepes file....de me xalaei katholou pou tha exo esena sto teliko... les gia 3 faseis pos eixe i mikra kai to sportschios eixe 10....auto einai to kako m ta opadika blog....mallon prepei na se peirakse i apogoiteutiki emfanisi tis omadas sou gia alli mia fora kai giauto to logo me auti tin anartisi den enhmroneis alla parapliroforeis.....mia xara o epitropakis den edose to penaldi, dstixos gia esas iparxei to video....opos kai na exei, sixaritiria gia ti niki saw, ta leme sto teliko,,

Ανώνυμος είπε...

gnwmh mou einai na ka8isete kai na vreite tis eties pou den pezete mpala.Kapioi den einai gia na pezoun sthn Kallimasia toxete parei xampari?Sigoura isastan se alo ghpedo.Me ''polh tuxh'' eprepe na grafei o titlos sas.Analiste kalitera tous pextes k ton proponiti kai afiste to teliko apotelesma.Kales giortes pedia !!!

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 1:31,
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕS ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ, ΕΣΑΣ ΕΧΑΛΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ Ο ΟΜΗΡΟΣ.
ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.
ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

file 5.42, ti mikra ithela sto teliko...alla opos eida esas ston imiteliko, kai sta paixnidia tou protathlimatos, mou thimizete tin omada tou litsaki, pou eisastan kapoia stigmi 10 bathmous kai xasate to protathlima. Koinos paranmastis itan pos den paizate balla. giauto rhe fovamai ton omiro...ego pos ego eimai poli kaliteros...opos kai na exei kales giortes

Ανώνυμος είπε...

Polla Bravo sto filo(20 Δεκεμβρίου 2012 12:45 μ.μ. ).H ali8ia na legete !Kales giortes se olo to podosferiko kosmo !

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΩΣ Κ Ν ΕΧΕΙ ΦΙΛΕ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΓΡΑΨΕ 1-2 Κ ΑΥΤΟ ΤΟ 1 ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΩ!!! ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ Ν ΔΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΩΡΑΙΟ ΤΕΛΙΚΟ!ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί η μπάλα να είναι πουτ.....να, αλλά δε μπορείς να σταθείς και στο τελικό τοσο τυχερός..Πάμε δυνατά Δάφνη!!!

Δημοσίευση σχολίου