Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

ΒΑΟΛ - ΟΜΗΡΟΣ 74-59




Φωτογραφία

ΜΠΑΣΚΕΤ Α΄ΧΙΟΥ ΒΑΟΛ - ΟΜΗΡΟΣ 74 - 59
Ένας ΟΜΗΡΟΣ με 3 πρόσωπα δεν τα κατάφερε απέναντι στον πανίσχυρο ΒΑΟΛ.

Στο Α΄ημίχρονο τον λόγο τον είχαν οι σφικτές άμυνες ενώ στην επίθεση  επικράτησε η αστοχία και από τις 2 ομάδες γιαυτό  κρατήθηκε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα ( 29 - 25) . Η ομάδα μας ακολουθούσε από κοντά και συνεχώς ήταν μέσα στο παιχνίδι.
Στο τρίτο δεκάλεπτο παρουσιάσαμε το χειρότερό μας πρόσωπο με πολύ χαλαρή άμυνα αφού αφήσαμε τους αντιπάλους και αποσπάστηκαν ακόμα και 20 πόντους .  
Το τέταρτο δεκάλεπτο ανήκει ολοκληρωματικά στον ΟΜΗΡΟ,με πρώτο βιολί τον Λεγάτο , παίξαμε καλλίτερο μπάσκετ πλησιάσαμε στους 5 πόντους γύρο στο 35', κάναμε  τον αγώνα πάλι ντέρμπυ αλλά σε δύο περιπτώσεις δεν μας έδωσαν εμφανέστατα φάουλ σε κρίσιμα σημεία ( ξεσήκωσαν θύελλα διαμαρτυριών των παικτών μας και των φιλάθλων μας) και έδωσαν την ευκαιρία στους αντιπάλους να αποσπαστούν ξανά.

   Τα δεκάλεπτα: 16-14, 13-11, 27-13 και 18-21.
ΟΜΗΡΟΣ
Φουντουλάκος 5 (1), Νακόπουλος 7, Λεγάτος 26(5), Στακιάς 14, Φεγκουδάκης 3(1), Χορμόβας 2, Νικολάκης 2, Μυλιόρδος, Ανδρεάδης, Νικολαίδης και Ζηλανάκης.
ΚΠΣ 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

( ξεσήκωσαν θύελλα διαμαρτυριών των παικτών μας και των φιλάθλων μας) ερωτηση:ο γραφων ηταν στο γηπεδο????

Ανώνυμος είπε...

Ειρωνικό σχόλιο ανώνυμου προς επώνυμο!
Αυτό το λιγότερο που μπορεί να χαρακτηρισθεί είναι δειλία.

Ελπιδοφόρος Ζώης είπε...

Αυτό αναρωτιέμαι και γω... μιας και ο κ. Φραντζέσκος αναφέρει σε σχόλιο του κάτω από ανάρτηση ειδησιογραφικού site: "Frantzeskos Ioannis Ως επίσημος Ομηρος(τμήμα μπάσκετ) δεν έχουμε κανένα παράπονο απ την διαιτησία σήμερα!Ούτε όμως ασχοληθήκαμε ποτε, ούτε και θα ασχοληθούμε!Καλό θα ήταν το όνομα της ομάδας μας να μην χρησιμοποιείται για λόγους εντυπωσιασμού."
Συμπληρώνει δε ο ένας διαιτητής του αγώνα: "John Loukarakis Σε εναν αγωνα που το ηθος και το ευ αγωνιζεσθαι ξεχειλιζαν απο ολους τους παραγοντες του αγωνα καλο ειναι να μην δυναμιτιζεται απο τετοια σχολια για τη διαιτησια.Αν καποιος ειχε παραπονα ας το εκανε επωνυμως.Κριμα, ειχα, και ακομα εχω σε μεγαλη υποληψη το σαιτ,αλλα με μερικες ακομα τετοιου ειδους ανακοινωσεις-δημοσιευματα θα με βαλετε σε πονηρες σκεψεις.....Φιλικα και παντα στη διαθεση σας!"
Άραγε ο γράφων στο παρών blog μίλησε με τον προπονητή και τους παράγοντες του basket πριν γράψει; Ή μπήκε και αυτός στο κόλποι του "δημοσιογράφφου" (και καλά) που το μόνο του μέλημα είναι να δημιουργεί αντιπάθειες και προβλήματα στο βωμό της αύξησης των επισκεπτών της ιστοσελίδας του;

ΧΩΡΙΑΝΟΣ είπε...

ο βαολ δεν χανει φετος.....εχει δωσει πολλα λεφρα και για να τον κερδισουμε πρεπει να ειμαστε μπροστα 20 ποντουσ αλλιως οι διαιτητες δεν θα μας αφησουν.......
οι Ιωνες κερδισαν στο κυπελο γιατι κανενασ δεν το περιμενε και μαλιστα το γυρισαν το παιχνιδακι και δεν προλαβαν οι διαιτητες να κανουν τιποτα. πιαστηκαν απροετοιμαστοι.
μετα ομως που ηταν ψιλιασμενοι εσφαξαν και τουσ ιωνες αλλα και εμας χθεσ....
περαστικα μας και στουσ δυο.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΒΑΟΛ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

FILE MOU XWRIANE......BGALE TA OPADIKA GYALIA AN THES NA EYXARISTITHEIS TO BASKETAKI....ALLIWS BOLEPSOU ME THN KAFRILA TOY PODOSFAIROY

Δημοσίευση σχολίου