Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΜΗΡΟΣ 4-2


Σε  έναν αγώνα γρήγορο , δυνατό , τεχνικό όσο επέτρεψε ο άνεμος, με πολλές φάσεις , εναλλαγές του σκορ και πολλά γκολ, έναν αγώνα πραγματικό ντέρμπυ, έναν αγώνα διαφήμιση του ποδοσφαίρου  δεν τα κατάφερε η ομάδα μας απέναντι στον αποτελεσματικό ΑΤΡΟΜΗΤΟ και ήρθε η ήττα με 4-2.
Η δεύτερη ήττα μας φέτος είναι γεγονός!
Όμως ας βλέπω τον ΟΜΗΡΟ να παίζει έτσι και ας χάνει , προκειμένου να κερδίζει με  την ψυχή στο στόμα. Μπράβο στον προπονητή με τα " ρίσκα" που πήρε ( ας μην του βγήκαν -αμαρτία εξ ομολογημένη αμαρτία δεν είναι-), μπράβο και στους παίκτες μας για την αγωνιστική τους εμφάνιση που μας έκαναν και πανηγυρίσαμε 2 γκολ μέσα σε μια δυνατή έδρα.Μπράβο και στον Ατρόμητο για το ευ αγωνίζεσθε και την αποτελεσματικότητά του.
Ο αγώνας:
Στο Α΄ημίχρονο οι αντίπαλοι με τον αέρα σύμμαχο βγήκαν μπροστά , δημιούργησαν φάσεις και κατάφεραν να προηγηθούν με 2 γκολ .Στο 12΄αυστηρό "πέναλτυ" στον Γιοβανάκη για σκληρό μαρκάρισμα αντιπάλου στην περιοχή. Ο Στέφανος Μουλάκης ( αδελφός του δικού μας Αποστόλη) το εκτέλεσε, ο Κοττατής απέκρουσε, στην επαναφορά πρόλαβε ο ίδιος ο Στέφανος και έγραψε από κοντά το 1-0!. Στο 37' ο Σταματελόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ από μακρινή απόσταση ( εδώ ο άνεμος έδωσε πορεία στην μπάλα ίσα ίσα να ξεγελαστεί ο τερματοφύλακάς μας) έγραψε το 2-0! Σε όλο το πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή με τον ΟΜΗΡΟ όμως να χάνει ευκαιρίες με Πελαντή στο 12' με Ζαννίκο στο 30' και Μουλάκη 45΄. Στο β΄ημίχρονο ο προπονητής του ΟΜΗΡΟΥ "ανακάτεψε την τράπουλα" κάνοντας την  ομάδα πιο επιθετική ( π.χ Γιοβανάκης μπροστά , Αγορής πιο πίσω .. κλπ) έτσι στο 54' σε Φάουλ του σπεσιαλίστα Απ.Μουλάκη σηκώθηκε ο Ψαρούδης στο πέναλτυ και με υποδειγματική  κεφαλιά μείωσε σε 2-1. Στο επόμενο λεπτό στο 55΄ο Σωτηράκης στο κέντρο κερδίζει μπαλιά από αριστερά , ελίσσεται προς τα δεξιά και δίνει στον Ψαρούδη που βγάζει άψογα κάθετη στην περιοχή του Ατρομήτου , ο Μπανιάς παρεμβάλλεται και γράφει το 2-2 ! Από δώ και πέρα μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και αυτή ήταν η ομάδα μας, είχαμε την  ψυχολογία, όπως εξελισσόταν ο αγώνας φαινόταν ότι αν μια ομάδα έβαζε γκολ αυτή θα ήταν ο ΟΜΗΡΟΣ. " Άλλα όμωςο ΟΜΗΡΟΣ... κελεύει και άλλα ο μπαρουτοκαπνισμένος προπονητής του Ατρομήτου", έτσι όσο εμείς πιέζαμε επιθετικά τόσο ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ δυνάμωνε την άμυνά του και έπαιζε με αντεπιθέσεις. Στο 72΄κλέβει ο Σ. Σούκας στο κέντρο και τροφοδοτεί τον αδελφό του Π.Σούκα και αυτός με την  σειρά του στον ταλαντούχο Γκιάλη που με δικό του "στυλ" και διαγώνιο σουτ από την γραμμή της μ. περιοχής νικάει τον Κοττατή και κάνει το 3-2. Η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει κάνοντας πολλές φάσεις αλλά χωρίς να μπορέσει να σκοράρει. Στο 88΄ κλέβουν πάλι την μπάλα οι του Ατρομήτου με τον Π.Σούκα την ώρα που όλος ο Όμηρος ήταν μπροστά και πίεζε για την ισοφάριση, μπαίνει στην περιοχή μας σχεδόν ανενόχλητος και καταφέρνει να νικήσει τον Κοττατή και να δώσει διαστάσεις στην νίκη του Ατρομήτου.
Όμηρος:
 Κωττατής, Δίκας, Σωτηράκης, Γιοβανάκης, Κούτικας (81΄ Μακρής), Αγορής, Ζαννίκος, Μουλάκης Α., Πελαντής, Ψαρούδης, Μπανιάς
Tην 18άδα συμπλήρωσαν οι: Ψαρρός, Κοκοκύρης Ι., Ζαχαρίου, Γεροντιδάκης, Καρβέλας και Μαυρογιάννης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ:
 Σάλβια, Τομάζος, Κύλης, Γκιάλης, Γεωργούλης, Σταματελόπουλος, Σούκας Σ., Καρανικόλας (84΄ Παπαγιάννης), Μουλάκης Σ. (77΄ Δασκάλου), Σούκας Π., Νύκτας (32΄ Ναραγιάν)

ΚΠΣ




4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σας τη φυλαγε απο περσι ο ατρομητος

Ανώνυμος είπε...

Δυο αγωνες δεν επαιξε ο Κοκο δυο ηττες φεραμε.

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα η άμυνα μας ήταν από χαρτί.Δικαιολογημένα γιατί αυτο το σχήμα δοκιμάζεται για πρώτη φορά.

Δ. Γεωργούλης είπε...

καλησπέρα
τουλάχιστον όπου κοίταξα και διάβασα, όλοι είχαν να πουν για το όμορφο ποδόσφαιρο και τις συγκινήσεις που πρόσφερε το συγκεκριμένο μάτς
είναι μια ικανοποίηση κι αυτή
συγχαρητήρια σε όλους σας και καλή συνέχεια

Δημοσίευση σχολίου