Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Α' ΧΙΟΥ ΟΜΗΡΟΣ-ΚΑΛΑΜΩΤΗ 0-0



Το 0-0 δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα αδικώντας και τις δύο ομάδες που έπαιξαν ανοικτά και κυνήγησαν το γκολ με πάθος σε ένα ανοικτό παιχνίδι . Ο Όμηρος είχε καλλίτερο ρυθμό και την πρωτοβουλία των κινήσεων/ κατοχή σχεδόν σε όλο τον αγώνα με την Καλαμωτή να προσπαθεί αφενός να κρατήσει το μηδέν και αφετέρου να προσπαθεί με αντεπιθέσεις. Και οι δύο ομάδες είχαν από 2 κραυγαλέες ευκαιρίες για γκόλ από μία σε κάθε ημίχρονο. Στο 35΄ ο Μουλάκης από αριστερά έβγαλε συρτή σέντρα στην μικρή περιοχή αλλά ο επερχόμενος Ψαρούδης από πολύ κοντά αστόχησε. Στο 43' ο καλός και σήμερα Σκαλτσάς  αποσόβησε το γκολ πέφτοντας στα πόδια του Κούτρη που εφορμούσε  μόνος από τον άξονα στην μικρή περιοχή. Στο 70΄ο Μουλάκης  βρέθηκε μόνος απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά σουτάρισε πάνω του και τέλος στο 80΄ ο Κανάριος από την μεγάλη περιοχή σε κενή εστία έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Ομήρου. Εκατέρωθεν υπήρξαν και άλλες πολλές φάσεις με την μερίδα του λέοντος να ανήκει στην ομάδα μας που  σήμερα η γραμμή κρούσης της ήταν αναποτελεσματική.
Στα αρνητικά για τον Όμηρο ο τραυματισμός στην προθέρμανση του Μηναδάκι που αποχώρησε και ο τραυματισμός στο γόνατο του Ψαρούδη στο 71΄που αποχώρησε επίσης αναγκάζοντας τον προπονητή μας Χατζηδάκη να κάνει μια αναγκαστική αλλαγή.
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η συμμετοχή πατέρα και γιού Ιωάννη και Δημήτρη Κοκοκύρη στον ίδιο αγώνα για 20 λεπτά.
ΟΜΗΡΟΣ
Σκαλτσάς, Μονιός, Κοκοκύρης Ι., Γιαζιτζόγλου, Κρουσουλούδης Μ( 45΄ Σωτηράκης)., Αγορής, Τομάζος, Μουλάκης, Κοκκώδης, Ψαρούδης ( Τραυμ. 70΄ Κοκοκύρης Δ.)και Αμπαζής(45΄Μπαστιάνος).
ΚΠΣ





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου