Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

ΟΜΗΡΟΣ - ΝΗΡΕΑΣ 70-49 ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

Άλλη μια μεγάλη νίκη πρόσθεσαν τα παιδιά μας στο φετινό "παλμαρέ" τους, αυτή την φορά επί ενός αξιόλογου και επικίνδυνου αντιπάλου όπως είναι η παιδική ομάδα του ΝΗΡΕΑ Καρδαμύλων.
Ο αγώνας άρχισε με την ομάδα μας να μην έχει σωστές επιλογές καθώς επίσης να μην μπορεί να ευστοχήσει σε σουτ κάτω από το καλάθι, έτσι παρόλο που το Α΄δεκάλεπτο έληξε 16-16, στα μισά του Β΄δεκαλέπτου η φιλοξενούμενοι  με  αιχμή του δόρατος τον αρχηγό τους πολύ καλό Σαμπανλάρι κατάφεραν να προηγηθούν ακόμα και με 6 πόντους ( 19-25). Ένα "ταϊμ - άουτ" του "κόουτς" σήμερα  Καβακάκη σε αυτό το σημείο ήταν η αφετηρία της επανάκαμψης. Με πρώτα βιολιά τους Κουνή, Στεφανίδη,  Ψαρούδη και άξιους συμπαραστάτες τους υπόλοιπους καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και στο ημίχρονο ο ηλεκτρονικός πίνακας έγραφε:  Όμηρος-Νηρέας  30-27.
Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι συνεχίστικε  με τον Όμηρο εμφανώς βελτιωμένο, να έχει καλά πατήματα και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των αντιπάλων η διαφορά εκτοξεύτηκε στους 20 πόντους, δίνοντας την ευκαιρία για λεπτά συμμετοχής σε όλους τους  παίκτες μας. 5 λεπτά δε προτού την λήξη του παιχνιδιού αποσύρθηκε η πρώτη πεντάδα εκτός του Στεφανίδη ( φέιρ- πλέϋ).
Τα δεκάλεπτα: 16-16, 14-11, 24-11 και 16-11.
ΟΜΗΡΟΣ: ( Καβακάκης).
Μανωλιάς, Βούκουνας 4, Στρουμπάκης, Φούρναρης 4, Στεφανίδης 15, Μουλάκης 2, Αυγουστίδης 2, Βαφειάδης 2, Ψαρούδης 13(1) και Κουνής 28.
ΝΗΡΕΑΣ( Χατζηλάμπρου).
Κυνδύλας, Τσέλικας, Χωριανόπουλος, Μακρινός, Βασιλάκης 10(2), Κοντός, Σαμπανλάρι 35(2), Γιόλα, Σαρρής, Μπουσέκας και Τσαλίκης 4.
ΚΠΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου