Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Ο Παπα Γιώργος Κωνσταντίνου ,που διετέλεσε και πρόεδρος του ΟΜΗΡΟΥ για μιά χρονιά, μαζί με τον Παπα Βίκτωρα Μελαχροινούδη ευλογούν την βασιλόπιτα.
   
Στιγμιότυπα από την ευλογία και την κοπή της βασιλόπιτας του "ΟΜΗΡΟΥ" που έγινε στην λέσχη του συλλόγου στο γήπεδο "Νίκος Σύλλας" στην Καλλιμασιά την Κυριακή 26/1/14.

Αρκετός κόσμος και φέτος ετίμησε με την παρουσία του την εκδήλωσή της ομάδας μας.





Ο Δήμαρχος Χίου  Πολύδωρος Λαμπρινούδης απευθύνει σύντομο χαιρετισμό.
Ο πρόεδρος του ΟΜΗΡΟΥ ενώ ετοιμάζεται να τιμήσει με αναμνηστικό πάπυρο έναν έναν όλους τους παίκτες που έλαβαν μέρος στους περσυνούς αγώνες του Κυπέλλου.
 
Ο τέως πρόεδρος του ΟΜΗΡΟΥ Νικόλαος Κοντοποδιάς απονέμει τιμητική πλακέτα στον   προπονητή του μεγάλου τελικού  Αριστείδη Πυκνή για την κατάκτηση του κυπέλλου Χίου 2013.

Ο τέως πρόεδρος του ΟΜΗΡΟΥ Γεώργιος Μπογιατζής απονέμει τιμητική πλακέτα στον   Αρχηγό της ποδοσφαιρικής ομάδας Γιάννη Κοκοκύρη για την κατάκτηση του κυπέλλου Χίου 2013.


Ο πρόεδρος του ΟΜΗΡΟΥ Παντελής Μονογιούδης περιχαρής για την επιτυχία της εκδήλωσης,

Η τροπαιοθήκη του ΟΜΗΡΟΥ


 Ο  Γιάννης Κοκοκύρης και ο Άρης Πυκνής   οι δύο τιμηθέντες με πλακέτα ποζάρουν μαζί με τον πρόεδρο.Το στιγμιότυπο στολίζουν οι χαριτωμένες κόρες του Άρη!
Ο Πρόεδρος ποζάρει με το κύπελλο





Παιδιά των ακαδημιών παρέα με το κύπελλο, σε αυτή την φωτογραφία υπό το βλέμμα του αντιπροέδρου και τέως προέδρου της ομάδας Γιάννη Στεφανίδη.

Μετά την τελετή και ο τέως πρόεδρος  του ΟΜΗΡΟΥ Σανδαλάρης Σταμάτιος με ποτό σε "πηγαδάκι" με τον νυν πρόεδρο
.
 Τυχερός της βραδιάς ήταν ο  ποδοσφαιριστής Θεόδωρος Μαυρογιάννης που βρήκε το φλουρί , αξίας ενός μη ευκαταφρόνητου ποσού το ποίο εξαργυρώνεται σε αθλητικό υλικό από γνωστό κατάστημα της Χώρας. .
Tην παράσταση έκλεψαν κομμάτια από τον  περσινό τελικό αγώνα του κυπέλλου που προβλήθηκαν στην οθόνη της λέσχης. Τα βίντεο αυτά τα δανειστήκαμε από το : " www.sportschios.gr" και τα επιμελήθηκε το μέλος του ΔΣ της ομάδας Σταμάτης Μπογής.
Οι 12 πρώτες φωτογραφίες είναι του ακούραστου Κώστα Σταμούλη, οι άλλες με τον φακό της ομάδας.
ΚΠΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου