Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

ΚΑΝΑΡΗΣ - ΟΜΗΡΟΣ 4-1

Βαριά ήττα σήμερα στα Νένητα από τον τοπικό Κανάρη. Το σκορ όμως δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα γιατί η ομάδα μας έπαιξε επιθετικά με στόχο την καλή εμφάνιση. Αντίθετα με το αποτέλεσμα είχαμε περισσότερες επιθετικές ενέργειες στο Α' Ημίχρονο και την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο μέρος του Β΄ημιχρόνου. Τα γκολ ήρθαν λες και τα είχε παραγγείλει ο αντίπαλος στον θεό της μπάλας! Δηλαδή: Πέναλτυ αυστηρό εναντίον μας στο 1' του αγώνα και 1-0!
Μπαλιά από πλάγια, αναμπουμπούλα στην μικρή μας περιοχή και στο +45 γράφτηκε το 2-0! και τέλος Α' ημχρόνου. Αρχή Β' ημιχρόνου και 3-0 στο 47'  μετά από αντεπίθεση του Κανάρη σε κεφαλιά αφύλακτου επιθετικού. Από δω και πέρα οπισθοχώρησαν οι γηπεδούχοι αφήνοντας χώρους στον ΟΜΗΡΟ, αυτό το εκμεταλλευτήκαμε και στο 55' μετά από ωραία ενέργεια του Μπαστιάνου - Κοκκώδη   και τελείωμα Μουλάκη, ήρθε το 1-3. Η ομάδα μας προσπάθησε να μειώσει και άλλο το σκορ, είχαμε την πρωτοβουλία μέχρι το 80' αλλά αντί να γίνει το 3-2 που όλοι περιμέναμε εντελώς άτυχα και αναπάντεχα ήρθε το 4-1 αφού σε γρήγορη αντεπίθεση του Κανάρη έγιναν αλλεπάλληλα αμυντικά λάθη μέσα στην μικρή μας περιοχή.
Ο Κανάρης έκανε την τρίτη του συνεχόμενη νίκη και μάλιστα με 4 γκολ, κράτησε την 4η θέση μειώνοντας την διαφορά από την τρίτη Δάφνη, που άφησε βαθμούς στην Ελάτα, στον  1 πόντο . Ο Όμηρος παρά την ήττα του κράτησε την 8η θέση  6 βαθμούς μακριά από την 7η Ελάτα και 3 βαθμούς μπροστά από την 9η Καλαμωτή.
ΟΜΗΡΟΣ
Έξαρχος, Κρουσουλούδης Μιχ., Γιαζιτζόγλου, Τομάζος, Σωτηράκης ( 85' Μαυρογιάννης), Αγορής, Αναστασάκης, Μουλάκης, Κοκκώδης ( 75΄Κρουσουλούδης Δ.), Μπαστιάνος και Αμπαζής ( 65' Μονιός) . Στον πάγκο ακόμα Κοκοκύρης Ι και Σκαλτσάς.
ΚΠΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου