Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

ΟΜΗΡΟΣ - ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟΣ 1-1

Σε όλους τους τελευταίους της βαθμολογίας( Αναγέννηση, Πύργο , Κυβέλη και Καλαμωτή)  είχαμε ... χαρίσει βαθμούς στον Α΄γύρο. Έ σειρά είχε και ο Βαρβασιακός σήμερα να... οικειοποιηθεί το δώρο μας.
Η ομάδα μας παίζοντας αποκαρδιωτικά σήμερα κατάφερε, ναι κατάφερε,  να πάρει την ισοπαλία από έναν ιδιαίτερα μαχητικό Βαρβασιακό.
Στο Α΄ημίχρονο  ο Όμηρος είχε μια άκαρπη υπεροχή και σημαδεύτηκε : 1. από τον τραυματισμό και την αναγκαστική αλλαγή του Τομάζου στο 17΄και 2.από την αποβολή του ΦΙΡΑΙ ΝΟ 9 του Βαρβασιακού λόγω υβριστικής συμπεριφοράς προς τον διαιτητή στο 45.
Στο δεύτερο μισό παρά το επιθετικό κρεσέντο των παικτών μας και το δοκάρι του Κοκκώδη στο 48', ο Βαρβασιακός με παίκτη λιγότερο και αντίθετο άνεμο κατάφερε να προηγηθεί στην πρώτη του αντεπίθεση μετά από σοβαρό λάθος των αμυντικών μας στο 53΄. Ο  επιθετικός μονόλογος του Ομήρου συνεχίστηκε με αυξανόμενη πίεση ώσπου καταφέραμε να ισοφαρίσουμε με στημένο από Σωτηράκη και κεφαλιά από την μικρή περιοχή του πολύ καλού και σήμερα Αγορή στο 85'  ( μια που τόφερε ο λόγος από την ομάδα μας ξεχώρισε ακόμα ο νεοαποκτηθείς Καϊμάκης Λεωνίδας για το αγωνιστικό του πάθος)
ΟΜΗΡΟΣ
Έξαρχος, Μαυρογιάννης (67΄ Αμπαζής), Μονιός, Γιαζιτζόγλου, Τομάζος ( 17΄Κοκοκύρης Δ., 55΄Μανιάτης), Σωτηράκης, Αγορής, Μουλάκης, Κοκκώδης, Μπαστιάνος και Καϊμάκης. Την  18άδα συμπλήρωσαν οι:  Σκαλτσάς, Κοκοκύρης Ι., Κρουσουλούδης Δ. και Αμύγδαλος Χ.
ΚΠΣ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου