Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Α΄ΧΙΟΥ ΛΑΙΛΑΠΑΣ - ΟΜΗΡΟΣ 1-2

Δεύτερη κατά σειρά νίκη για την ομάδα μας, αυτή την φορά εκτός έδρας επί του Λαίλαπα που μαζί με τον Ατρόμητο είναι οι μοναδικές ομάδες που έχουμε νικήσει 2 φορές φέτος. Με την νίκη μας αυτή διατηρηθήκαμε στην 8η θέση της βαθμολογίας  με 28 βαθμούς 5  πίσω από την 7η Ελάτα και 3  μπροστά από την 9η Καλαμωτή. Παρά τις αρκετές δικαιολογημένες  απουσίες  - χωρίς Ι.Κοκοκύρη ,Σωτηράκη, Τομάζο, Αναστασάκη -  για άλλη μια φορά με διαφορετική ενδεκάδα  παρουσιάσαμε φρεσκάδα και όρεξη για νίκη. Ο ΛΑΙΛΑΠΑΣ  έδειξε πιο ομαδικός με πρόθεση  να παίξει σωστά, χαρισματικός στο κέντρο και επίθεση, δεν του βγήκαν όμως τα τελειώματα. Απεναντίας ο ΟΜΗΡΟΣ στημένος με αμυντικό προσανατολισμό παίζοντας δυνατά κυριάρχησε στον αγώνα. Οι αντεπιθέσεις μας έφεραν πολλές φάσεις και τουλάχιστον 3 από αυτές που λέμε κλασσικές χαμένες ευκαιρίες στο Α΄μισό έναντι μιας του αντιπάλου. Στο 10΄λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Μουλάκη σαν " οφσαϊντ" από τον διαιτητή Τσούχλη που " εν τη ρύμη του λόγου"  τα πήγε πολύ καλά σε έναν ήρεμο αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο έβγαλαν και οι αντίπαλοι μερικές φάσεις , βρέθηκαν 3 φορές κοντά στο γκολ αλλά αξιοποίησαν μόνο την μία. Ο ΟΜΗΡΟΣ εκτός από τα δύο γκολ είχε  ;allew 3 ευκαιρίες για περισσότερα , είχε ακόμα δοκάρι σε κεφαλιά του Μανιάτη στο 75'.
Τα γκολ :  Στο 55' 0-1, ο έμπειρος  Γωνιάς αποκρούει 2 αλλεπάλληλα σουτ των επιθετικών μας, στο τρίτο  όμως " ρημπάουντ" ο αεικίνητος Αγορής από πολύ κοντά δεν δυσκολεύτηκε να  τον νικήσει ανοίγοντας το σκορ με προβολή. Στό 70΄ 1-1, ο  Α. Πιτσικούλης δέχτηκε "ασσιστ" μέσα στην περιοχή μας που την αξιοποίησε με διαγώνιο συρτό σουτ παρά την προσπάθεια του τερματοφύλακα  μας.
Στο 80' 1-2, ξανά "μελέ" στην αντίπαλη περιοχή όπου μετά από διώξιμο των αμυντικών η μπάλα φτάνει αριστερά και πλάγια έξω από την μεγάλη περιοχή, αφύλακτος  ο πολύ καλός Μουλάκης εξαπολύει δυνατό σουτ που σκάει μπροστά στον Γωνιά, τον ξεγελάει και καταλήγει στον ουρανό της εστίας του Λαίλαπα.
ΟΜΗΡΟΣ
Έξαρχος, Μαυρογιάννης Θ. ( 55΄ Κρουσουλούδης Δ.) , Μονιός, Γιαζιτζόγλου, Ζαχαρίου, Κοκκώδης, Μπογιατζής Στ.(72΄Μανιάτης) , Αγορής, Μπαστιάνος, Μουλάκης και Καϊμάκης ( 90' Αμπαζής).
Στην 18'αδα ακόμα οι:   Σκαλτσάς, Κοκοκύρης Ν., Αμύγδαλος και Ναγκολούδης. Επίσης και προςτιμή του στον πάγκο βρέθηκε για να ενισχύσει τους  συμπαίκτες  ο τραυματίας από την τρίτη αγωνιστική τερματοφύλακας Σταμάτης Μαυρογιάννης.
Ακόμα στην κερκίδα  βρέθηκε  ένας   φίλος και παλιόςποδοσφαιριστής της ομάδας μας ο Ματθαίος Νικόλαος που υπηρετεί το στρατιωτικό του στο νησί μας. Αγαπητέ Νίκο η στήλη σου εύχεται καλή θητεία.
ΚΠΣ  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου