Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ Η ΝΙΚΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΑΓΩΝΕΣ: ΟΜΗΡΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-0!

Ο Άγιος Γεώργιος τελικά θα πρέπει να θεωρηθεί ο προστάτης άγιος του ΟΜΗΡΟΥ αφού για δεύτερη φορά φέτος καταφέραμε να νικήσουμε τον...Ατρόμητό του. Και τις δύο φορές ο Ατρόμητος μάλλον μας υποτίμησε αφού η ομάδα μας κατέβηκε  να παίξει σαν " αουτσαϊντερ" εαν λάβουμε υπ΄όψη μας την διαφορά δυναμικότητας των ομάδων φέτος και τις απουσίες μας στα δύο παιχνίδια. Και τις δύο φορές συνάντησε έναν ψυχωμένο και διψασμένο για νίκη ΟΜΗΡΟ. Παρά την νίκη μας εξακολουθούμε να βρισκόμαστε στην ίδια θέση την  8η δηλαδή με 25 βαθμούς, στην ίδια θέση που βρισκόμαστε τις τελευταίες 13 αγωνιστικές.( Μια και τόφερε η κουβέντα τις τελευταίες 7 αγωνιστικές δεν έχει αλλάξει τίποτα στις θέσεις 5η Ποσειδώνας, 6η Μίκρα, 7η Ελάτα και 9η Καλαμωτή) Εδώ θα παραθέσω ένα ακόμα στατιστικό στοιχείο που μπορεί και να έχει ενδιαφέρον; Στην 22η  αγωνιστική έχομε παθητικό  38 γκολ, 19 γκολ  δεχτήκαμε στις πρώτες 11 αγωνιστικές και 19 γκολ στις 11 επόμενες. Και οι δύο  σκόρερ του ΟΜΗΡΟΥ Μπογιατζής Στ και Μανιάτης, σήμερα ανοίξανε λογαριασμό στα γκολ. Συνολικά έχουν σκοράρει 14 παίκτες φέτος με το μερίδιο του λέοντος  στον Μουλάκη Στέφανο - 9 γκολ .
Ο αγώνας στο Α ημίχρονο κύλησε με ήπιους τόνους, τόσο που φαινόταν σαν φιλικός. Ο Ατρόμητος ήταν αυτός που φάνηκε καλλίτερα, είχε την κατοχή με  δυο κλασικές ευκαιρίες που τις έχασε ελέω Έξαρχου ( Ο τερματοφύλακας μας σήμερα είχε πολύ καλή απόδοση). Μία ευκαιρία είχαμε και εμείς με τον μικρό Αμπαζή. Στο δεύτερο μισό η ζυγαριά έδειξε Όμηρο. Το πρώτο γκολ ήρθε στο 60΄ με κεφαλιά του αρχηγού  Μπογιατζή μετά από καλοτραβηγμένο κόρνερ του Μπαστιάνου. Από εδώ και πέρα άναψε το παιχνίδι, έγινε πιο δυνατό και σκληρό, απέκτησε ενδιαφέρον αν και χωρίς μεγάλες φάσεις .Ο Ατρόμητος πίεζε  για την ισοφάριση ενώ η ομάδα μας με ανεβασμένη ψυχολογία έδειξε να ελέγχει τον αγώνα  προσέχοντας παράλληλα  την άμυνα. Στο 75΄σε μια επίθεση ο Μονιός γέμισε υποδειγματικά και ο κεφάτος Μανιάτης που μόλις είχε μπει σαν αλλαγή σηκώθηκε και σκοράρισε με κεφαλιά γράφοντας το τελικό 2-0. Στο υπόλοιπο διάστημα ο αγώνας κύλησε στο ίδιο μοτίβο δυνατά ,με τον Ατρόμητο να προσπαθεί αλλά να μην μπορεί και τον Όμηρο να ελέγχει  σωστά αμυνόμενος  .
ΟΜΗΡΟΣ: Έξαρχος, Μαυρογιάννης (70΄ Μανιάτης), Κρουσουλούδης Δ., Μονιός (80΄ Κοκοκύρης Γ.), Γιαζιτζόγλου, Αγορής, Κοκκώδης, Μπογιατζής Σ., Μπαστιάνος, Μουλάκης, Αμπαζής (85΄ Αμύγδαλος) Στην 18άδα ακόμα οι: Σκαλτσάς, Κοκοκύρης Δ. και Ναγκολούδης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Χαβιάρας, Τσέμι (76΄ Τώρας), Τσόφλιας, Σκουφάρας, Κούτικας, Σούκας Σ., Κιάφα (64΄ Σέργης), Σκουρλής (50΄ Μερκούρης), Νύκτας, Σούκας Π., Πουλιός.
ΚΠΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου